Rip Curl Surf Series Poncho

Lager: 1 stk tilbage på lager
1.899,00 DKK

Den gode gamle ultra populære winter surf poncho, er tilbage i en ny og forbedret udgave  Rip Curl vinter surf Hooded Poncho er et must for dig der vil være på vandet hele året rundt, i alle former for vejr. Surf ponchoen er foret i hele jakken så du forbliver varm, samt er den både vindtæt og vandafvisende. Et ægte must have for dig der bruger tid på og ved vandet.... Dette er den nye og forbedrede udgave, med forstærkninger på udsatte syninger.

Betalings Muligheder

Rip Curl surf poncho er både din nye oversized jakke, og dit eget lille omklædningsrum, så du kan skifte tøj og våddragt uden at blotte dig. 

Surf ponchoen er foret med blødt "Jersey lining" på hele jakkens inderside - blødt varmt og lækkert. Indvendigt er 2 inderlommer, en stor lomme og en med lynlås.

Udvendigt er en stor kænguru lomme der er let at komme i, der er lynlås i hver side så du dine småting ikke falder ud. Velcrobånd på ærmerne kan justeres ind i omskifteligt vejr. Lynlåsen kan lynes langt op i halsen, så er du beskyttet mod vinden og bedre kan holde varmen. Hætten kan justeres ind så den sidder godt og tæt på hovedet.  

SUPout.dk tip: Vi har testet den på egen krop og er vild med den nye udgave. På de kolde dage kan man klæde om hjemmefra, og stadig have ponchoen på imens man gør grej og udstyr klar ved vandet. Efter turen tages surf ponchoen på igen og udstyr pakkes sammen, våddragten tages af under vinter ponchoen, og der køres hjem med jakken som er dejlig lang...

Kvalitet: 100% polyester

Fit: Unisex

Lommer: Store lommer på front - med varmt foer, forseglet lynlås som holder vand ude

Lynlås: Vandtæt lynlås - 2-vejs - i hele retningen

Ekstra: Rip Curl logo på bryst og ryg

Vask: Maskine 30gr

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: