Hos os kan I booke jeres polterabend i Kolding og opleve nogle sjove og lærerige timer på vandet.

Hvad er et SUP polterabend?

Når I booker jeres polterabend i Kolding hos SUPout.dk, kan I være sikre på at få uforglemmelige og sjove timer. Vores polterabend på SUP board er for alle, og vi sørger for alt det praktiske, såsom udstyr, våddragt, vådsko, vest samt topmoderne udstyr. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer SUP boards, så alle kan få en god oplevelse, uanset niveau. Alt, hvad I skal gøre, er at møde op med jeres gode humør og lade vores erfarne og energiske SUP instruktører tage sig af resten.

Hvordan kunne et SUP polterabend i Kolding se ud?

Vi hos SUPout.dk tilbyder skræddersyede polterabend arrangementer, hvor vi tilpasser os jeres ønsker. I bestemmer tempoet og overliggeren, og vi skræddersyr et program til netop jeres polterabend. Her er nogle forslag til et muligt program:
 
  • Kort velkomst
  • Udlevering af våddragter, vest og sko
  • Info til program og sikkerhed
Til vands:
  • SUP positioner - fra liggende til stående - brug af paddle mm
  • Fælles tur når alle er klar - her er der plads til fin tuning af teknik, sociale relationer og røverhistorier
  • Drik og snacks - vi medbringer
  • Vi arrangerer gerne konkurrencer, leg og sjov - i sætter baren
  • Hjemtur - evt test af andet udstyr hvis tid
Pris pr deltager fra 395.-
Ønsker i en anden sammensat pakke, så kontakt os endeligt. 

Hvorfor et polterabend i Kolding med SUPout.dk?

Vi er erfarne paddleboardere med mere end 10 års erfaring og en stor evne til at undervise på alle niveauer. Vores mål er at skabe en fantastisk oplevelse på stranden og på vandet for alle vores deltagere. Som SUP instruktører, uddannet under Dansk Surfing og Rafting Forbund, har vi afholdt mere end 200 SUP arrangementer på vandet siden 2020. Vi har ydermere gennemført en speciel uddannelse som SUP-tekniktrænere tidligt i 2023. Hvis I ønsker at forbedre jeres niveau og udfordre jer selv, så er I velkomne til at kontakte os.

Vi har alle de nødvendige forsikringer på plads for at garantere en sikker oplevelse på vandet. Sikkerhed er en høj prioritet for os, og vi går aldrig på kompromis.

Vi benytter kun det bedste udstyr på markedet, og vi udskifter det hvert år for at sikre, at vores deltagere altid har adgang til det nyeste og bedste grej. Vi er stolte af at have Danmarks stærkeste og bedste udstyrspakke til vores deltagere.

Vi skræddersyr vores polterabend arrangementer efter jeres ønsker og niveau. I bestemmer tempoet, og så tilpasser vi programmet derefter. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af SUP boards, så alle kan få en god oplevelse uanset niveau. Alt hvad I skal gøre, er at møde op med jeres gode humør, og lade vores erfarne og energiske SUP instruktører tage sig af resten.

Hvis I har spørgsmål om, hvordan jeres polterabend på SUP kan arrangeres, så kan I kontakte os på 30480323 eller på supout@outlook.dk.