Book jeres Polterabend i Middelfart gennem SUPout.d og oplev sjove og lærerige timer på vandet.

Hvad er et SUP polterabend?

Når I vælger at booke jeres polterabend i Middelfart hos SUPout.dk, kan I være sikre på at få en uforglemmelig og sjov oplevelse på vandet. Vi tilbyder en polterabend på SUP board, en aktivitet for alle uanset niveau. Vi tager os af alt det praktiske, inklusiv udstyr såsom våddragter, vådsko, veste og det nyeste topmoderne grej. Vi har også et bredt udvalg af forskellige typer af SUP boards, så alle kan få en god oplevelse. Alt I behøver at gøre, er at møde op med jeres gode humør, og lade vores erfarne og energiske SUP instruktører tage sig af resten.

Hvordan kunne et SUP polterabend i Middelfart se ud?

Hos SUPout.dk skræddersyr vi jeres polterabend arrangementer efter jeres ønsker og behov. I bestemmer tempoet og sætter overliggeren, og så tilpasser vi programmet til jeres polterabend. Her er nogle forslag til et muligt program:
 
  • Kort velkomst
  • Udlevering af våddragter, vest og sko
  • Info til program og sikkerhed
Til vands - ca 2 timer:
  • SUP positioner - fra liggende til stående - brug af paddle mm
  • Fælles tur når alle er klar - her er der plads til fin tuning af teknik, sociale relationer og røverhistorier
  • Drik og snacks - vi medbringer
  • Vi arrangerer gerne konkurrencer, leg og sjov - i sætter baren
  • Hjemtur - evt test af andet udstyr hvis tid
Pris pr deltager fra 395.-
Ønsker i en anden sammensat pakke, så kontakt os endeligt. 

Hvorfor et polterabend i Middelfart med SUPout.dk?

Vi er erfarne og rutinerede paddleboardere med mere end 10 års erfaring og en stor evne til at undervise på alle niveauer. Vi vil skabe en fantastisk oplevelse på vandet og stranden for alle vores deltagere. Vi er uddannet SUP instruktører under Dansk Surfing og Rafting Forbund og har siden 2020 afholdt over 200 SUP arrangementer på vandet. Vi gennemførte en specialiseret uddannelse som SUP-tekniktrænere i starten af 2023 for at yde endnu bedre undervisning. Hvis I ønsker at forbedre jeres niveau og tage jeres paddleboarding til nye højder, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har alle de nødvendige forsikringer og går aldrig på kompromis med sikkerheden. Vi har kun det bedste udstyr på markedet og udskifter det årligt for at sikre, at vores deltagere altid har adgang til det nyeste og bedste grej. Vi er stolte af at kunne tilbyde Danmarks stærkeste og bedste udstyrspakke til vores deltagere.

Hvis I har spørgsmål til, hvordan I kan arrangere jeres polterabend på SUP, er I velkommen til at kontakte os på 30480323 eller på supout@outlook.dk.