Skal i på teambuilding i Vejle, så book jeres næste teambuilding event hos os, tag dine kollegaer med til og på vandet til nogle sjove, lærerige og uforglemmelige timer. Vi sørger for alt udstyr, og står også gerne for forplejning undervejs.

Paddleboarding er let at lære og for alle, vi sørger for alle lærer de grundlæggende færdighederne så alle er i trykke og sikre rammer - både før, under og efter - sikkerhed er vigtigst for os, derfor har vi selvfølgelig de lovpligtige forsikringer til at have jer med på vandet.

Ta på vandet omkring Vejle med SUPout.dk, vi kender vandene omkring Vejle særdeles godt, ja faktisk padler vi selv på Vejle fjord hele året rundt. Vi er uddannet SUP instruktører og SUP teknik træner ved Dansk Surfing og Rafting Forbund, har +10 års erfaring med paddleboarding, og har siden 2020 haft +200 SUP hold med på vandet.  

 

Et firmaevent hos os kan indeholde mange ting, nedenfor er et typisk teambuilding event:

2,5 - 3 timers event

 

• Intro til udstyr 

• Sikkerhed i/af vandet 

• Padle positioner - fra liggende til stående

• Teknikker - brug udstyret korrekt / få mere power i padlen

• Fælles tur - hvor vi pudser stilen af

• Fri leg og test af udstyr - balanceøvelser, team øvelser

• Udstyr, våddragt, vest, vådsko

Pris 495.- pr person ex moms

 

Vi sammensætter gerne den helt specielle pakke til jeres behov, ideer kunne være:

Hold jeres møde på vandet - slip for bippende emails, telefoner der ringer og forstyrrende kollegaer.

Se Fjordens Hus fra vandet.

Eller hvad med at slutte jeres teambuilding event af med, at vi sammen laver ægte napolitanske pizzaer på stranden, vores pizzadej har hævet i min 48 timer og giver de lækreste pizzaer - perfekte med et koldt glas rosé eller andet godt. 

 

Det er kun fantasien der sætter grænser, lad os stå for dit næste teambuilding event i Vejle.

Vil i have et sjovt teambuilding event i sent vil glemme, så kontakt os idag og hør hvordan vi kan sammmensætte jeres perfekte teambuilding dag i Vejle.

Teddy Skou

Tlf: 30480323

Mail: supout@outlook.dk