Vil du også lære at stå på Stand Up Paddle Board, så få et SUP kursus med uddannet og rutineret SUP instruktør.

På et SUP kursus med SUPout.dk, lærer du de nødvendige færdighed for at du selv kan tage på vandet på lejet eller eget board.

Kurset varer 2,5 - 3 timer og gennemføres af uddannet SUP instruktør.

 

Vores SUP kurser indeholder:

• Intro til udstyr Sikkerhed i/af vandet • Paddle positioner • Teknikker • Fælles tur • Fri leg og test af udstyr • Udstyr, våddragt, vest, vådsko

Overvejer du at få dit eget SUP board, så kan du på kurset sidste del få råd og vejledning om udstyr, samt teste flere forskellige boards og paddles. Vores udstyr er nyt og opdateret, vi laver kun kursus på udstyr vi har på shoppen.

 

Sted:

Vi afholder oftest vores SUP kursus ved Sellerup Strand ved Børkop, her er der rigtigt gode forhold og mulighed for at se dejlig natur.

Vi afholder også paddleboard kursus flere steder i trekantsomtområdet, når vi underviser i paddleboarding, er vi en smule afhængig - af særligt vinden, derfor har vi flere SUP spots så vi kan ligge i læ for vinden og vores kursister får den rigtige undervisning i trygge og sikre rammer. Har i et særligt ønske til et specielt sted, så kontakt og endeligt.

SUP kursus Børkop, Sellerup Strand

SUP kursus Middelfart, Fænø Odde

SUP kursus Kolding - det meste af fjorden

SUP kursus Vejle - det meste af fjorden  

 

Du skal:

• Gerne komme omklædt i "vand venligt" tøj til at have under våddragt (Omklædning udenfor - under dit håndklæde) • Medbringe håndklæde • Medbringe snack/bars/frugt, meget væske • Være tryg ved vand • Regne med at blive våd, både planlagt og evt uheld • Være minimum 18 år (kontakt os for børn og juniorer)

Book et SUP kursus hos os, og få nogle lærerige og sjove timer på vandet.

For spørgsmål ring eller skriv endelig.

SUPout.dk - 30480323


Nederst på siden har vi en FAQ om de oftest stillede spørgsmål.

 

* Vi forholder os ret til at flytte lokation, eller helt at aflyse kurset hvis der er vejrmæssige udfordringer - kursisternes sikkerhed er vigtig for os. Ved evt aflysning vil kurset overflyttes til en anden ønsket dag. Kurset gennemføres ved min 4 kursister.

 

0 anmeldelser
495,00 DKK
Lager: På lager

Oftest stillede spørgsmål:

 

Hvorfor tage et SUP kursus hos SUPout.dk?

Vi er rutinerede paddleboardere, vi står selv på paddleboard hele året - faktisk er det kun is på fjorden der kan holde os væk fra vandet. Vi har igennem årene oparbejdet en stor erfaring med undervisning i SUP, både med nybegyndere og øvede. Vi er certificerede SUP instruktører under ”DSRF - Dansk Surfing og Rafting forbund” - og vi sætter en ære i at lære fra os, på en sjov og sikker måde.

 

Er det lovpligtigt at tage et SUP kursus?

Nej det er ikke lovpligtigt med et SUP kursus, men på et SUP kursus lærer du at bruge udstyret korrekt, læse vejr og vind så du trygt kan tage afsted på eget board. Vandsport kan være farligt hvis man ikke læser omgivelserne og vejret rigtigt, vejret og vinden kan hurtigt ændre sig på kysterne, det er derfor vigtigt du kan komme sikkert i land hvis der opstår udfordrende situationer. Et gammelt ordsprog lyder - "kun en tåbe frygter ikke vandet"

 

Er det farligt at tage et SUP kursus?

Det er ikke farligt, men vi har respekt for vandet og omgivelserne. Med grundig intro får du de nødvendige redskaber til at bevæge dig på vandet. På et SUP kursus hos SUPout.dk, bevæger vi os altid kystnært og på sikkert vand.

 

Kan alle deltage på et SUP kursus?

SUP er for alle, vores SUP kursus er også for alle uanset bygning og kondition. Vær ikke nervøs for konditionen, når vi ca halvvejs i SUP kurset tager på tur, deler vi os oftest op i 2 grupper - dem der vil race og dem der vil hygge - der er helt sikkert også en gruppe med plads til dig.