Book jeres Polterabend i Vejle hos os og få nogle sjove og lærerige timer på vandet.

Hvad er et SUP polterabend?

Når i booker et polterabend i Vejle hos SUPout.dk, garanterer vi nogle uforglemmelige og sjove timer. Alle kan deltage, hvilket gør en polterabend på SUP board perfekt. Vi tager os af alt det praktiske, lige fra udstyr, våddragt, vådsko, vest samt topmoderne udstyr. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer af SUP boards, så alle kan få en god oplevelse uanset niveau. Alt hvad I skal gøre, er at møde op med jeres gode humør, og lade vores erfarne og energiske SUP instruktører tage sig af resten.

Hvordan kunne et SUP polterabend i Vejle se ud?

Hos SUPout.dk tilpasser vi vores polterabend arrangementer efter jeres ønsker. I bestemmer tempoet og sætter overliggeren, og så skræddersyr vi et program til jeres polterabend. Her er nogle ideer til et muligt program:
 
  • Kort velkomst
  • Udlevering af våddragter, vest og sko
  • Info til program og sikkerhed
Til vands - ca 2 timer:
  • SUP positioner - fra liggende til stående - brug af paddle mm
  • Fælles tur når alle er klar - her er der plads til fin tuning af teknik, sociale relationer og røverhistorier
  • Drik og snacks - vi medbringer
  • Vi arrangerer gerne konkurrencer, leg og sjov - i sætter baren
  • Hjemtur - evt test af andet udstyr hvis tid
Pris pr deltager fra 395.-
Ønsker i en anden sammensat pakke, så kontakt os endeligt. 

Hvorfor et polterabend i Vejle med SUPout.dk?

Vi er erfarne paddleboardere med mere end 10 års erfaring og en stor evne til at undervise på alle niveauer. Vores mål er at give alle vores deltagere en fantastisk dag på stranden og på vandet. Vi er uddannede som SUP instruktører under Dansk Surfing og Rafting Forbund, og vi har siden 2020 afholdt mere end 200 SUP arrangementer på vandet. I starten af 2023 gennemførte vi en speciel uddannelse som SUP-tekniktrænere. Hvis I ønsker at forbedre jeres niveau og udfordre jer selv, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har alle de nødvendige forsikringer på plads for at garantere en sikker oplevelse på vandet. Vi har endnu ikke oplevet et eneste tilfælde, men vi vægter sikkerheden ekstremt højt og går aldrig på kompromis.

Vi bruger kun det bedste udstyr på markedet, og vi udskifter det hvert år for at sikre, at vores deltagere altid har adgang til det nyeste og mest pålidelige grej. Vi er stolte af at have Danmarks stærkeste og bedste udstyrspakke til vores deltagere.

Hvis I har spørgsmål til, hvordan jeres polterabend på SUP kan arrangeres, så kontakt os på 30480323 eller på supout@outlook.dk.