Book jeres Polterabend på vandet hos SUPout.dk, sjove og lærerige timer på vandet med uddannet SUP instruktør.

Hvad er et SUP polterabend?

Når i booker et polterabend hos os, sikrer vi i får nogle sjove og lærerige timer i aldrig glemmer. Alle kan deltage, det er præcis det der gør et polterabend på SUP board så oplagt. Vi sørger for alt det praktiske, lige fra den rigtige påklædning på dagen, til top udstyr og sikkerhed, så I trygt kan tage med på vandet. Vi har mange forskellige typer SUP boards, så vi sikrer at alle får en god oplevelse uanset niveau. I skal blot møde op med jeres gode humør, og lade vores friske og rutinerede SUP instruktør stå for resten.

Hvordan kunne et SUP polterabend se ud?

Et polterabend med SUPout.dk kan variere ud fra jeres ønsker, det er jer der definerer tempoet og sætter overliggeren, så laver vi et skræddersyet program til jeres polterabend. Herunder ideer til et program:
 
  • Kort velkomst
  • Udlevering af våddragter, vest og sko
  • Info til program og sikkerhed
Til vands:
  • SUP positioner - fra liggende til stående - brug af paddle mm
  • Fælles tur når alle er klar - her er der plads til fin tuning af teknik, sociale relationer og røverhistorier
  • Drik og snacks - vi medbringer
  • Vi arrangerer gerne konkurrencer, leg og sjov - i sætter baren
  • Hjemtur - evt test af andet udstyr hvis tid
Pris pr deltager fra 395.-
Ønsker i en anden sammensat pakke, så kontakt os endeligt. 
 

Hvorfor et polterabend med SUPout.dk?

Vi er top rutinerede paddleboardere med mere end 10 års erfaring. Vi er gode til at lære fra os på alle niveauer, så alle får den bedste dag ved stranden og på vandet. Vi er uddannet SUP instruktører under Dansk Surfing og Rafting Forbund, og har siden 2020 haft +200 SUP events på vandet. Tidligt i 2023 har vi gennemgået en speciel SUP teknik træner uddannelse, hvis i virkeligt ønsker at flytte jeres niveau og gerne vil udfordres, så skal i ikke holde jer tilbage..

Vi har alle forsikringer på plads, så vi trygt kan tage jer med på vandet, vi har stadig til gode at gøre brug af vores forsikringer, men vi vægter sikkerheden ekstremt højt og går ikke på kompromis.

Vores udstyr er det bedste der er på markedet og bliver skiftet hvert år - på den måde kan vi sikre vi altid har det nyeste grej og Danmarks stærkeste og bedste udstyrspakke til vores deltagere. 

Har i spørgsmål til hvordan jeres SUP polterabend kan strikkes sammen, så ring gerne til os på 30480323, eller skriv på supout@outlook.dk