Jobe Duna 11.6 Inflatable Paddle Board Package Teal 2024

Lager: 1 stk tilbage på lager
7.749,00 DKK

JOBE DUNA 11.6 SUP - kort og godt - et ultra imponerende og fuldstændig outstanding godt paddle board.........BUM..... Denne nye 2023 DUNA kommer endda med en letvægts glasfiber/carbon paddle, samt "stringer" på både top og bund som giver, et i forvejen ultra stift board, ENDNU mere stivhed.

Læs blot her: Sølle 9,6kg, dobbelt layer paddleboard, 20PSI tryk, turbo dobbelt action pumpe, ankel leash og vandtæt taske - det er JOBE DUNA 11.6.... Alle Jobe paddleboards nu med 5 års garanti...

Betalings Muligheder

JOBE laver paddle boards i en liga for sig, her er tale om et paddle board hvor der ikke er gået på kompromis - NOGEN steder! Kvaliteterne er unikke og DUNA 11.6 SUP er smadret til med lækre detaljer - til en sindsyg skarp pris.

350cm lang (11´6"), 15cm tyk (6") og knap 79cm bred (31") men en imponerende lav vægt på blot 9,6kg gør JOBE DUNA til en af markedets letteste paddle boards i sin klasse. De 340L volume sikrer maximal opdrift, så boardet ligger rigtigt på, og ikke i vandet. Boardet er hurtigt fri af vandet så du kan holde en stabil god fart qua en nose rocker på 9" og en tail rocker på 0" - JOBE har gjort sit hjemmearbejde og blot fået dette board til at ligge rigtigt.

JOBE DUNA kommer til 2023 med en helt ny letvægts glasfiber/carbon paddle på kun 780g - uden merpris... Paddlen er let at justere fra 180 - 220cm med "Clip/lever" systemet og har et lækkert glasfiber T-grip.

Ovenpå denne 11.6 SUP, er lagt et super blødt og luksuriøst 5mm EVA skum pad. I centeret af boardet er placeret et praktisk håndtag der er pakket ind i lækkert neopren. Ved håndtaget er placeret en paddle stroppe, så kan du nemt monterer din paddle på boardet når du skal bære det de sidste meter til vandet eller skal have et hvil på din SUP tur.

I DUNA SUP pakken medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  

Dobbelt aktion pumpe som virker både i træk og tryk funktionen, når modstanden bliver for hård slår man pumpen over på "single use" og pumper sit SUP board til det ønskede tryk.

JOBE DUNA 11.6 paddle board kommer med den originale og kvalitets ventil fra Halkey Roberts, en flot center finne som let monteres i boardets US fin boks uden brug af værktøj. En flot og pragtisk vandtæt rygsæk, så er du sikret opbevaring af din bagage på din SUP tur. Når du er færdig på din vandet, pakker du dit paddle board og accessories sammen i den vandtætte rygsæk, så er du sikker på ikke at få vand ud på uønskede steder som fx bilens bagagerum..

JOBE DUNA 11.6 SUP er et outstanding godt valg du aldrig bliver træt af….

Garanti: 5 år - efter registrering af produktet hos Jobe

Længde: 11´6" / 350cm

Bredde: 31" / 78,75cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Type: All round, touring, crusing, kysten, med børn, med på rejsen

Konstruktion: Dobbelt layer  - Heat bonded teknologi drop-stich + "stringer" på top og bund.

Max tryk: 20psi

Board volumen: 324L

Anbefalet belastning: Op til 160 kg

SUP vægt: 9,6kg 

Paddle: JOBE glasfiber/carbon 3pcs paddle  (opgradering mulig)

- Vægt: 780g

- Skaft: 20% carbon, 80% glasfiber

- Hoved: 20% carbon, 80% glasfiber

- T-grip: Glasfiber

- Længde: 180-220cm

- Justering: Clip lever lock

- Blad bredde: 203mm/8" 

- Blad størrelse: 91in²

- Blad vinkel: 9°

Pumpe: JOBE Turbo dobbelt action 

Taske: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Ankel leash: Incl JOBE 3.04m coil leash

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Finne sæt: 9" tool less aftagelig finne med nyt EZ lock system

Ventil: Original Halkey Roberts

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: