Gladiator Pro 11'2" x 30" - 2024

Lager:
Pris fra
5.399,00 DKK

Gladiator Pro 11.2 er en sporty SUP der med sin projektil formet næse og smalle krop, skærer sig let igennem vandet. Er du til fart og performance, men stadig ønsker et manøvredygtigt paddleboard, så er Gladiator Pro 11.2 det rigtige valg.....

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 11.2 er en optimal krydsning imellem et allround og et race SUP. En spids næse og en slank krop sikrer fart, imens den flade ende sørger for høj stabilitet. Så er du til performance, træning og fart, kombineret med hygge, leg og touring, så er Gladiator 11.2 dit nye paddleboard.

De 280L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 110kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 10kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 11.2 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

11.2 Pro SUP er super hurtig, men super stabil og let at opbevare og transportere.....

Længde: 11.2 / 341cm

Bredde: 30” / 76.2cm

Tykkelse: 4,75″ / 12cm 

Vægt: 10kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Max anbefalet person:Op til 95kg

Anbefalet belastning: Op til 160g

Volume: 280L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: