Gladiator Pro 10'8" x 34" - 2024

Lager: 3 stk tilbage på lager
3.209,40 DKK
5.349,00 DKK
Du sparer: 2.139,60 DKK
Tilbud udløber 30/04/2024

GLADIATOR PRO 10.8 SUP, er et universal paddleboard til dem der ønsker maksimal stabilitet og komfort. Gladiator 10.8 er ideel til alle former for SUP, kanalen, søen, kysten, leg, yoga og touring. Boardet kan belastes op til 130kg, så man kan også bruge boardet hvis man ønsker at være flere ombord.

GLADIATOR PRO 10.8 SUP kan pustes op til imponerende 26psi, og den komplette pakke kommer med en lækker paddle i mix carbon, praktisk rygsæk med trolleyhjul, ankel leash, rep kit, finne og en dobbelt action pumpe.

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 10.8 SUP er seriens største og mest stabile SUP board - er du nybegynder og skal have et board der dækker bredt - fx touring, yoga og leg på vandet, så er Gladiator Pro 10.8 et sikkert valg. Med sine 300 volume liter, 86cm bredde får du et ultra stabilt paddlebord på kun 10,5kg.

De 300L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard. Boardet er ultra stærkt, der er således ingen person max vægt - og 10.8 kan lastes helt op til 220kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 10,5kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 10.8 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Pro 10.8 er en lækker allround SUP der dækker bredt........

Længde: 10´8" / 329cm

Bredde: 34" / 86cm

Vægt: 10,5kg

Konstruktion: Dobbelt layer Fusion - mindre lim er godt for miljøet og giver lavere vægt

Rails: Xstrong Double Rail Edge

Paddle: Gladiator Pro 3pcs carbon mix paddle - 700g  (opgradering mulig)

- Skaft: 100% carbon

- Hoved: 100% nylon

- Længde: 180-220cm

Finne sæt up: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Max anbefalet person: Ingen max person vægt

Max anbefalet belastning: Op til 220kg

Volume: 300L

Max tryk: 26PSI

Leash: Gladiator Pro Coiled leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro Super dobbelt action pumpe med ekstra cylinder 

Type: All round, touring, kysten, flere ombord, kanalen, søen, Yoga og leg

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer