RIP CURL SURF PONCHO

Lager: 2 stk tilbage på lager
1.399,00 DKK

RIP CURL surf poncho er et must for dig der vil være på vandet hele året rundt, i alle former for vejr. Surf ponchoen er foret i hele jakken så du forbliver varm, samt er den både vind og vandtæt. Et ægte must for dig der bruger tid på og ved vandet - og ja, så er den god for miljøet da den er lavet i 100% genanvendeligt polyester...

Betalings Muligheder

Rip Curl surf poncho er både din nye oversized jakke, og dit eget lille omklædningsrum, så du kan skifte tøj og våddragt uden at blotte dig. 

Surf ponchoen er foret med blødt "Teddy plys" på hele jakkens inderside - blødt varmt og lækkert. Indvendigt er 2 inderlommer, en stor lomme og en med lynlås.

Udvendigt er en stor kænguru lomme der er let at komme i, der er lynlås i hver side så du dine småting ikke falder ud. Velcrobånd på ærmerne kan justeres ind i omskifteligt vejr. Lynlåsen kan lynes langt op i halsen, så er du beskyttet mod vinden og bedre kan holde varmen. Hætten kan justeres ind så den sidder godt og tæt på hovedet.  

RIP CURL laver designs og funktionalitet som passer godt både på dig og vores natur, Rip Curl surf poncho er lavet i 100% genanvendeligt polyester.

SUPout.dk tip: Vi har testet den på egen krop over hele vinteren, i skrivende stund (start Maj måned) bruges den stadig. På de kolde dage kan man klæde om hjemmefra, og stadig have ponchoen på imens man gør grej og udstyr klar ved vandet. Efter turen tages surf ponchoen på igen og udstyr pakkes sammen, våddragten tages af under surf ponchoen, og der køres hjem med jakken som er dejlig lang...

Kvalitet: 100% genanvendeligt polyester

Fit: Unisex

Lomme: Kænguru lomme på front, med lynlås

Lynlås: 2-vejs

Ekstra: Rip Curl logo på bryst og ryg

Vask: Maskine 30gr

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: