Gladiator Light - eller Gladiator LT - er blevet til Gladiator Origin. Gladiator Origin paddleboards blev til 2023 sæsonen design optimeret så de nu fremstår endnu skarpere.

I denne prisklasse findes der ikke andre paddleboards på markedet, der er bedre bygget end Gladiator Origin paddleboards – du får vanvittigt meget for pengene med et Gladiator Origin SUP. Gladiator Origin SUP får du stærke og ultra stive dobbelt layer paddleboards, der kan holde et imponerende tryk på hele 26psi, takket være letvægts dobbelt lamineret fusion dropstitch-materiale, lavet på en 1000den tekstil base. Siderne på boardet er lavet med ”Xstrong Double rail Edge”, siderne er dobbelt forstærket for at opnå mere styrke og holdbarhed.

Designet er let og lækkert, med øje for de gode detaljer som gør oplevelsen, og det daglige brug af SUP boardet bedre. Forrest på alle boards er der bagage stropper, modsat mange traditionelle boards er de på Gladiator placeret asymetrisk og med flere stropper, det gør det er lettere at pakke boardet og variere imellem større og mindre bagage. De længere Gladiator Origin 12'6 touring og race paddleboards, har tilmed bagage stropper i bagenden. På boardet er der 3 håndtag, et center håndtag, 1 håndtag forrest og et bagerst, det gør det lette at transportere boardet.

Alle Gladiator Origin paddleboards kommer som komplette pakker – lige til at tage med til dit yndlings SUP spot. Sættet inkluderer en premium 3pcs justerbar SUP paddle med glasfiber skaft og nylon blad, det er muligt at opgradere SUP padlen til Gladiator Pro eller Gladiator Elite paddlen. Gladiator pumpen har dobbelt action funktion, den blæser begge veje så SUP boardet hurtigere pumpes op. US finnen har et flot logo og monteres let - uden brug af værktøj – i US fin boxen. Ankel coiled leash med bred blød og lækkert velcro, sikrer boardet ikke driver væk. Det hele kan pakkes ned i den flotte og stærke Gladiator rygsæk, tasken har skulder stropper og UV beskyttelse.

Med et Gladiator Origin board får du et ultra stift SUP board der ikke bøjer efter, det giver en mere rolig og stabil oplevelse på vandet. Med et Gladiator SUP board flytter du hurtigt dit niveau.

Hos SUPout.dk har vi testet alle vores paddleboards på vandet, vi kan derfor vejlede dig ærligt og reelt i hvilket SUP board der passer dit behov.