Gladiator Elite 11'6 x 34" - 2024

Lager: 1 stk tilbage på lager
4.199,40 DKK
6.999,00 DKK
Du sparer: 2.799,60 DKK
Tilbud udløber 30/04/2024

SUP Gladiator Elite 11’6 er en robust og stærk allrounder touring board med opdrift til hele 140kg. Skal du på touring med oppakning, eller skal i være flere ombord, så er Gladiator Elite 11.6 et godt valg - kig blot på det lækre accessories som full carbon paddle og turbo dobbelt action pumpe...

Betalings Muligheder

Gladiator Elite 11.6 SUP er seriens største og mest stabile Touring SUP board - er du nybegynder og skal have et board der dækker bredt - fx touring, yoga og leg på vandet, så er Gladiator Elite 11.6 et sikkert valg. Med sine imponerende 330 volume liter, 86cm bredde får du et ultra stabilt paddlebord på kun 10kg.

De 330L kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til voldsomme 140kg. Double layer Machine Weave teknologien - med 2 PVC lag - betyder et minimum af lim og derfor et markant lettere SUP board på kun 10kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center, bagerst og forrest på boardet, for let transport, samt en let monteret single - helt uden værktøj.

Gladiator Elite 11.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar og ultra let 3pcs full carbon paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Elite 11.6 er en lækker allround touring SUP med ekstra stabilitet........

Længde: 11´6" / 350cm

Bredde: 34" / 86cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Volume liter: 330L

Vægt: 10kg

Konstruktion: Double layer Machine Weave

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 140kg

Max tryk: 26psi

Leash: Gladiator Pro coil ankel leash

Paddle: Gladiator Elite 3pcs full carbon

Max tryk: Gladiator Pro taske med skulderstropper og trolleyhjul

Type:  Fart, touring, træning og race

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer