ION Element Frontzip Semidry 3/2mm

Lager: 1 stk tilbage på lager
799,00 DKK
1.699,00 DKK
Du sparer: 900,00 DKK
ION ELEMENT FRONTZIP SEMIDRY 3/2, her får du meget for pengene... Fleksibel og stærk, thermo lining og chest zipper, det bliver ikke bedre....
 
 
Betalings Muligheder
ION element frontzip semidry 3/2 våddragt er hvor enkelthed møder funktionalitet. Frontzip er det rigtige hvis du søger en våddragt der skal side rigtigt, give den optimale fleksibilitet og sikre mod indtrængen af vand.
 
Modsat en traditionel back zipper, hvor lynlåsen i ryggen ikke er fleksibel, giver en frontzip våddragt perfekt bevægelsesfrihed, her er ingenting der modarbejder dine bevægelser.
 
Våddragten har ION´s "Silk_Stuff" foring på arme og skuldre, det giver en god parsform og et godt stræk ved skuldrene. Hot_Stuff 2.0" strækbare termoforing på overkroppen, for varme, komfort og fleksibilitet.
 
Med en ION element frontzip 3/2 våddragt får du meget for pengene...
 

Full stretch neoprene:

Full stretch er neoprene når det er bedst, stræk i alle retninger for mest mulig komfort og ultimativ bevægelsesfrihed Super stærk og holdbar der føles ultra blød på huden..

3/2 MM:

3mm neoprene på bryst og ryg giver god beskyttelse mod omgivelserne. Det lækre 2mm på arme og ben giver maximum bevægelses frihed.

Silk-stuff:

Silkeblød inderside, udover at være fantastisk mod huden, er det også utroligt fleksibelt og stærkt.

Hot-stuff 2.0:

En særlig teknik hvor man indvendigt laver større "sløjfer" som absorberer mere luft, og derved giver mere varme. Det er den mest fleksible lining i ION´s kollektion.

Drain - holes:

Dræn huller på strategiske steder leder hurtigt vandet fra dragten.

Seam-reinforcement:

På alle udsatte steder - stress points - er det indvendigt tape som giver dragten mere styrke og derved længere levetid.

Chestzipper:

Lynlås i bryst, giver dragten max flexibilitet og minimal indtrængen af vand.

Knee pads:

Ekstra beskyttelse på de udsatte knæ, får din våddragt til at holde år efter år...

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer