MALMÖ FULLSUIT 5/3MM

Lager: 1 stk tilbage på lager
1.249,00 DKK
JOBE's Malmö våddragt, er den ultimative dragt til børn og juniorer der bare altid er på vandet, uanset vejret . JOBE´s 5/3mm Supreme stretch neopren, tappede sømme, thermo for og chest zipper - dette er en dragt i ypperste kvaliteter som er skabt til brug....
 
 
Betalings Muligheder
Ud over at se godt ud, er JOBE Malmö våddragten lavet til at holde år efter år. Ingen generende sømme, ekstra forstærkning på særligt udsatte stress punkter, og forstærkede pads på knæene gør denne våddragt stærk og holdbar.
Yderst fleksibelt supreme stretch neopren giver ultimativ bevægelses frihed, og den elegante chest zipper gør at våddragten er let at komme i og sidder perfekt på kroppen, - uden vandindtrængen igennem de tappede sømme.
Våddragten er 5mm på bryst og ryg, 3mm på resten af dragten, og et varmt thermo inner lining på bryst og ryg, gør dragten varm i kolde forhold.

 

Supreme stretch neopren - ultimativ bevægelses frihed i alle retninger, dette er neopren fra øverste hylde.

5/3MM - 5mm neoprene på bryst og ryg giver god beskyttelse mod omgivelserne. 3mm på arme og ben giver maximum bevægelses frihed.

Tapede syninger - fleksible vandtætte sømme på alle udsætte steder.

Chest zip: Får din våddragt til at sidde helt tæt, og forhindrer vand at trække ind.

Forstærkede knæ: Super fleksible og forstærkede knæ - ekstra beskyttelse på de udsatte steder, for ekstra slidstyrke...

Key pocket: Indvendig lomme med gumme stroppe, til de små ting som nøgler Water blocking - ekstra indvending gummi tape på håndled og ankel

Fit - unisex fit

Størrelses skema:

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: