Gladiator Pro 10.7

Lager: Ikke på lager
3.999,00 DKK

Gladiator Pro 10'7 windSUP er en kombination af 2 universer, uden sejl er det et perfekt all round paddleboard i stille vejr. Monterer man et sejl har man pludseligt et windsurfing paddleboard der giver mulighed for at komme på vandet på dage med mere vind... Gladiator Pro 10.7 er en ægte 2-i-1 SUP. 

Betalings Muligheder

De 245L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 120kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på kun 9,5kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport. Gladiator Pro 10.7 wind sup har mulighed for 2 monterede finner, en traditionel bagerst og en i board center, begge monteres let uden brug af værktøj...

Gladiator Pro 10.7 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs aluminiums paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Pro 10.7 windSUP er en lækker allround SUP der dækker bredt........

Længde: 10.7" / 323cm

Bredde: 32" / 82cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Vægt: 9,5kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

Volume: 245L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: