GLADIATOR PRO TATTOO 10'6" x 32"

Lager: Kun få stk. tilbage
2.549,50 DKK
5.099,00 DKK
Du sparer: 2.549,50 DKK

GLADIATOR ART MERMAID 10.6 SUP er modellen der dækker ethvert behov, både nybegyndere og øvede SUP`ere. Gladiator Pro 10.6 er et ideel all round paddleboard til kysten, fjorden, touring, leg og bølger... Boardet kan pustes op til imponerende 26psi og kommer som en komplet pakke med letvægts carbon mix paddle, ankel leash, dobbelt action pumpe, trolley taske på hjul, rep kit og finne. 

Betalings Muligheder

GLADIATOR ART MERMAID 10.6 SUP er seriens all round board - er du til "lidt af det hele", eller ved du endnu ikke helt hvor du foretrækker at paddle, så er Gladiator Pro 10.6 boardet der dækker bredt, uanset hvor dit yndlings SUP spots er, eller hvad du ønsker at bruge boardet til...

De 240L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 120kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på kun 9,5kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 10.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

GLADIATOR ART MERMAID 10.6 er en lækker allround SUP der dækker bredt........

Længde: 10.6" / 323cm

Bredde: 32" / 82cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Vægt: 9,5kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

Volume: 240L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro coil leash

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: