GLADIATOR PRO 12'6" x 30"

Lager: Produktet vil være på lager 02/02/2022
4.299,00 DKK

GLADIATOR PRO 12.6S SUP, er S for SPORT - skabt og designet til race, touring og fart - den projektilformet næse skærer sig let igennem vandet. De 330 volume liter, samt den flade bagende gør boardet stabilt selv i de små choppy bølger. GLADIATOR PRO serien er til 2020 sæsonen gjort 0,5kg lettere, og kan nu holde et imponerende tryk på hele 26psi som giver et ultra fast board og god performance.

Betalings Muligheder

GLADIATOR PRO 12.6S SUP er til touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 76cm på taljen, gør paddleboardet stabilt i vandet.

De 330L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 120kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og et lettere SUP board.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 12.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator Pro 12.6S paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 30″ / 76cm

Tykkelse: 6″ / 15cm

Vægt: 11kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 race center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 120kg

Volume: 330L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: