GLADIATOR PRO 11'6" x 34"

Lager: Kun få stk. tilbage
3.199,00 DKK
4.299,00 DKK
Du sparer: 1.100,00 DKK
Tilbud udløber 15/12/2021

GLADIATOR PRO 11.6 er en sporty SUP der er skabt til touring og performance. Den projektil formet næse og flade bagende skærer sig let igennem vandet. De 86cm på taljen giver et ultra stabilt SUP board, så er du til kontrol, touring og performance, så er Gladiator Pro 11.6 det rigtige valg.....

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 11.6 er en optimal krydsning imellem et allround og et touring/race SUP. En spids næse og en flad bagende sikrer fart. En volume liter på 330 sikrer en superb opdrift og kan bære helt op til 140kg, så er du til performance, træning og fart, kombineret med hygge, leg og touring, så er Gladiator 11.6 dit nye paddleboard.

De 330L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til imponerende 140kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 11kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 11.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

11.6 Pro SUP er super hurtig, men super stabil og let at opbevare og transportere.....

Længde: 11'6" / 350cm

Bredde: 34" / 86,3cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Vægt: 11kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj   

Anbefalet belastning: Op til 140kg

Volume: 330L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: