Jobe Yarra 10.6 Inflatable Paddle Board Package

Lager: 1 stk tilbage på lager
6.189,00 DKK
7.189,00 DKK
Du sparer: 1.000,00 DKK
Tilbud udløber 15/06/2023

JOBE YARRA 10.6 SUP er igennem årene blevet kundernes favorit, et manøvredygtigt paddleboard til både nybegyndere, familier og SUP fanatikere - kendetegnene for JOBE YARRA er unikke detaljer og kvalitet i premium segmentet. Denne nye YARRA kommer endda med en letvægts glasfiber paddle uden merpris... Alle Jobe paddleboards nu med 5 års garanti...

 

Betalings Muligheder

JOBE YARRA er en lækkerbisken for enhver SUP´er, letvægt, stærkt, stift, detaljer og performance er hoved elementerne i dette paddleboard.

JOBE YARRA er rund i begge ender, det giver et super manøvredygtigt og let håndterbar paddleboard. JOBE YARRA er et dobbelt layer board - endda med en ekstra stringer på top og bund for ENDNU mere stivhed - så holdes vægten nede på blot 9,3kg, det kan man kun når man som JOBE bruger de bedste, stærkeste og letteste materialer der er til rådighed.

Yarra er et rigtigt godt, stabilt all round SUP board, inden i boardet er der plads til hele 310 liter luft, det giver et board med fantastisk opdrift så boardet ikke ligger i vandet men på vandet - så skal du bruge færre kræfter på at holde boardet i bevægelse. Boardets længde på 10´6"/320cm er generelt den bedst sælgende størrelse igennem flere år, de 32"/81,3cm på taljen af boardet giver den ekstra stabilitet og sikkerhed, så vil du bruge din nye SUP flere forskellige steder, så er Yarra et godt valg.

JOBE YARRA kommer med en helt ny letvægts glasfiber/carbon paddle på kun 780g - uden merpris... Paddlen er let at justere fra 180 - 220cm med "Clip/lever" systemet og har et lækkert glasfiber T-grip.

Ovenpå denne 10.6 SUP, er lagt et super blødt og luksuriøst 5mm EVA skum pad. I centeret af boardet er placeret et praktisk håndtag der er pakket ind i lækkert neopren. Ved håndtaget er placeret en paddle stroppe, så kan du nemt monterer din paddle på boardet når du skal bære det de sidste meter til vandet eller skal have et hvil på din SUP tur.

I YARRA SUP pakken medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  

Den nye Turbo dobbelt aktion pumpe virker både i træk og tryk funktionen, og er med et "turbo" kammer endnu hurtigere end de traditionelle dobbelt action pumper. Start i "dobbelt use" og når modstanden bliver for hård slår man pumpen over på "single use" og pumper sit SUP board til det ønskede tryk.

JOBE YARRA 10.6 paddle board kommer med den originale og kvalitets ventil fra Halkey Roberts, en flot center finne som let monteres i boardets US fin boks uden brug af værktøj. En flot og pragtisk vandtæt rygsæk, så er du sikret opbevaring af din bagage på din SUP tur. Når du er færdig på din vandet, pakker du dit paddle board og accessories sammen i den vandtætte rygsæk, så er du sikker på ikke at få vand ud på uønskede steder som fx bilens bagagerum..

JOBE YARRA 10.6 SUP er super sjov, let at håndtere, ultra stabil og kan bruges af alle…

Garanti: 5 år - efter registrering af produktet hos Jobe

Længde: 10'6" / 320cm

Bredde: 32" / 81,3cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Type: Cruising, touring, fitness, yoga, bølger, med på ferien

Konstruktion: Dobbelt layer  - Heat bonded teknologi drop-stich + "stringer" på top og bund.

Max tryk: 20psi

Board volumen: 310L

Anbefalet belastning: Op til 140 kg

SUP vægt: 9,3kg 

Paddle: JOBE glasfiber/carbon 3pcs paddle  (opgradering mulig)

- Vægt: 780g

- Skaft: 20% carbon, 80% glasfiber

- Hoved: 20% carbon, 80% glasfiber

- T-grip: Glasfiber

- Længde: 180-220cm

- Justering: Clip lever lock

- Blad bredde: 203mm/8" 

- Blad størrelse: 91in²

- Blad vinkel: 9°

Pumpe: JOBE Turbo dobbelt action 

Taske: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Ankel leash: Incl JOBE 3.04m coil leash

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Finne sæt: 9" tool less aftagelig finne med nyt EZ lock system

Ventil: Original Halkey Roberts

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: