Jobe Mira 10.0 Inflatable paddle Board Package

Lager: 3 stk tilbage på lager
Pris fra
4.329,00 DKK

JOBE MIRA 10.0 SUP er en af de nye modeller i JOBE's SUP kollektion, et manøvredygtigt, all round og legesygt paddleboard til langt de fleste behov. Udsøgte detaljer og et materialevalg i absolut premium niveau, gør JOBE MIRA 10.0 til et sikkert valg for både begyndere og øvede.

Betalings Muligheder

JOBE MIRA er rund i begge ender, det giver et super manøvredygtigt og let håndterbar paddleboard. JOBE YARRA er et dobbelt layer board - endda med en ekstra stringer på top og bund for ENDNU mere stivhed - så holdes vægten nede på blot 7,5kg, det kan man kun når man som JOBE bruger de bedste, stærkeste og letteste materialer der er til rådighed.

MIRA 10.0 er et rigtigt godt all round SUP board, boardet har en volume liter på 225L som giver god opdrift. 

JOBE MIRA kommer med en helt ny 3pcs aluminiums paddle. Paddlen er let at justere fra 170 - 210cm med "Clip/lever" systemet og har et komfortabelt T-grip.

På toppen af MIRA paddleboard, er lagt et super blødt og luksuriøst 5mm EVA skum pad. I centeret af boardet er placeret et praktisk håndtag der er pakket ind i lækkert neopren. Ved håndtaget er placeret en paddle stroppe, så kan du nemt monterer din paddle på boardet når du skal bære det de sidste meter til vandet eller skal have et hvil på din SUP tur.

I MIRA SUP pakken medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  

Den nye Turbo dobbelt aktion pumpe virker både i træk og tryk funktionen, og er med et "turbo" kammer endnu hurtigere end de traditionelle dobbelt action pumper. Start i "dobbelt use" og når modstanden bliver for hård slår man pumpen over på "single use" og pumper sit SUP board til det ønskede tryk.

JOBE MIRA 10.0 paddle board kommer med den originale og kvalitets ventil fra Halkey Roberts, en flot center finne som let monteres i boardets US fin boks uden brug af værktøj. En flot og pragtisk vandtæt rygsæk, så er du sikret opbevaring af din bagage på din SUP tur. Når du er færdig på din vandet, pakker du dit paddle board og accessories sammen i den vandtætte rygsæk, så er du sikker på ikke at få vand ud på uønskede steder som fx bilens bagagerum..

JOBE MIRA 10.0 SUP er et super sjovt all round SUP board, let at håndtere for både nybegyndere og øvede…

Længde: 10'0" / 305cm

Bredde: 32" / 81,3cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Type: All round, yoga, bølger, med på ferien

Konstruktion: Dobbelt layer - letvægts X-stitching konstruktion

Max tryk: 20psi

Board volumen: 225L

Anbefalet belastning: Op til 100 kg

SUP vægt: 7,5kg 

Paddle: JOBE aluminium 3pcs paddle  (opgradering mulig)

- Vægt: 980g

- Skaft: Aluminium

- Hoved: Plastik

- T-grip: Plastik

- Længde: 170-210cm

- Justering: Clip lever lock

- Blad bredde: 220mm/8,7" 

- Blad størrelse: 94in²

- Blad vinkel: 5°

Pumpe: JOBE Turbo dobbelt action 

Taske: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Ankel leash: Incl JOBE 3.04m coil leash

Rocker: Nose 7,5', Tail Rocker: 0'

Finne sæt: 8" tool less aftagelig finne med nyt EZ lock system

Ventil: Original Halkey Roberts

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: