Jobe Loa 11.6 Inflatable Paddle Board Package

Lager: 2 stk tilbage på lager
Pris fra
3.999,00 DKK
6.579,00 DKK
Du sparer: 2.580,00 DKK

JOBE LOA 11.6 SUP er den nye og meget spændende SUP nyhed. Jobe Loa er en perfekt kombinationen af et all round SUP board og et yoga paddleboard. Et ultra stabilt SUP board, med en stor overflade - faktisk har man placeret håndtaget i den ene side så der er mere plads til bevægelse...

Er du til SUP yoga og træning på vandet, så er den nye JOBE LOA helt sikkert noget for dig. 

Betalings Muligheder

JOBE laver paddle boards i en liga for sig, her er tale om et paddle board hvor der ikke er gået på kompromis - NOGEN steder! Kvaliteterne er unikke og LOA 11.6 SUP er - som resten af JOBE kollektionen, i en liga for sig.

350cm lang (11.6), 15cm tyk (6") og en bredde på 86cm (34") holdes dette board på hele 360L nede på imponerende 10,8kg.

Boardet har en maximal opdrift og bæreevne, selv med flere ombord. Boardet er hurtigt fri af vandet så du kan holde en stabil god fart qua en nose rocker på 9" og en tail rocker på 0" - JOBE har gjort sit hjemmearbejde og blot fået dette board til at ligge rigtigt.

JOBE LOA 11.6 paddleboard kommer med en helt ny glasfiber paddle - som endda har 20% carbon så vægten holdes nede på 780g. Let at justere fra 180 - 220cm med den sikre "Clip lever" lukning. Komfortabelt T-grip i 100% glasfiber og et blad på 91in.

Ovenpå denne 11.6 SUP, er lagt et super blødt og luksuriøst 5mm EVA skum pad. I centeret af boardet er placeret et praktisk håndtag der er pakket ind i lækkert neopren. Ved håndtaget er placeret en paddle stroppe, så kan du nemt monterer din paddle på boardet når du skal bære det de sidste meter til vandet eller skal have et hvil på din SUP tur.

I LOA SUP pakken medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  

Den nye dobbelt aktion turbo pumpe som virker både i træk og tryk funktionen, pumper dit board op endnu hurtigere. Start i "double use", når modstanden bliver for hård slår man pumpen over på "single use" og pumper sit SUP board til det ønskede tryk.

JOBE LOA 11.6 paddle board kommer med den originale og kvalitets ventil fra Halkey Roberts, en flot center finne som let monteres i boardets US fin boks med det nye EZ lock system - helt uden brug af værktøj. En flot og pragtisk vandtæt rygsæk, så er du sikret opbevaring af din bagage på din SUP tur. Når du er færdig på vandet, pakker du dit paddle board og accessories sammen i den vandtætte rygsæk, så er du sikker på ikke at få vand ud på uønskede steder som fx bilens bagagerum..

JOBE LOA 11.6 SUP er et godt valg du aldrig bliver træt af….

Længde: 11´6" / 350cm

Bredde: 34" / 86m

Tykkelse: 6" / 15cm

Type: All round, touring, crusing, kysten, med børn, med på rejsen

Konstruktion: Dobbelt layer  - Heat bonded teknologi drop-stich + "stringer" på top og bund.

Max tryk: 20psi

Board volumen: 360L

Anbefalet belastning: Op til 160 kg

SUP vægt: 10,8kg 

Paddle: JOBE glasfiber/carbon 3pcs paddle  (opgradering mulig)

- Vægt: 780g

- Skaft: 20% carbon, 80% glasfiber

- Hoved: 20% carbon, 80% glasfiber

- T-grip: Glasfiber

- Længde: 180-220cm

- Justering: Clip lever lock

- Blad bredde: 203mm/8" 

- Blad størrelse: 91in²

- Blad vinkel: 9°

Pumpe: JOBE Turbo dobbelt action 

Taske: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Ankel leash: Incl JOBE 3.04m coil leash

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Finne sæt: 9" tool less aftagelig finne med nyt EZ lock system

Ventil: Original Halkey Roberts

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: