GLADIATOR PRO DESIGN 10'6" x 32"

Lager: Kun få stk. tilbage
3.399,00 DKK
5.199,00 DKK
Du sparer: 1.800,00 DKK
Tilbud udløber 31/01/2022

GLADIATOR PRO 10.6 SUP er modellen der dækker ethvert behov, både nybegyndere og øvede SUP`ere. Gladiator Pro 10.6 er et ideel all round paddleboard - og er til 2020 sæson gjort 0,5kg lettere så den nu kun vejer 9,5kg - super let at have med lige der hvor du er. Samtidig kan Gladiator Pro SUP boards nu holde til et imponerende tryk på hele 26psi..Foruden den dobbelt virkende pumpe, en lækker rygsæk med trolley hjul, ankel leash får du også en justerbar paddle i et carbon mix. Gladiator Pro 10.6 er til dig der ved du allerede er bidt af SUP, men lige vil have de små ekstra lækre detaljer - til en meget fornuftig pris. 

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 10.6 SUP er seriens all round board - er du til "lidt af det hele", eller ved du endnu ikke helt hvor du foretrækker at paddle, så er Gladiator Pro 10.6 et sikkert valg. Med sine 240 volume liter, blot 9,5kg og mulighed for at pustes op til imponerende 26psi, så er du sikker på et board der dækker bredt, uanset hvor dit yndlings SUP spots er, eller hvad du ønsker at bruge boardet til...

Gladiator serien er lavet i MSL teknologien (Monocoque Structual Laminated) som er en fremgangsmåde hvor man varme laminerer lagene, det giver et fastere og stivere board ved lavere tryk, samt et board der bliver i facon - uden bobler og krøller i boardets limninger. Ved MSL opnår man letvægts fordelen som i et single layer board, det stærke og faste som i et dobbelt layer board - MSL er fremtidens SUP board. 

Gladiator Pro 10.6 har bungee-systemer foran til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator Pro 10.6 SUP paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk på hjul, justerbar letvægst paddle i carbon/glasfiber mix, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash som sikrer boardet bliver hos dig hvis uheldet er ude. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Pro 10.6 er en lækker allround SUP der dækker bredt........

Længde: 10´6" / 323cm

Bredde: 32" / 82cm

Tykkelse: 4,7" / 12cm

Konstruktion: 2-lags på top/bund + ekstra 2-lag på siderne

Finne sæt: Justerbar center finne.   

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

Volume: 240L

Max tryk: 26PSI

SUP vægt: 9,5kg

Type: All round, kysten, kanalen, søen, små bølger, Yoga, med på rejsen, hele familien

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: