Gladiator Pro 9'6" x 30"

Lager: 1 stk tilbage på lager
2.299,00 DKK
3.999,00 DKK
Du sparer: 1.700,00 DKK

GLADIATOR PRO 9.6 er pakken til de lettere, samt børn og juniorer de skal på eget board. Pakken kommer med letvægts carbon mix paddle, ankel leash, trolley taske på hjul, rep kit, finne og seneste nyt en ny opgraderet turbo dobbelt action pumpe.

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 9.6 er det perfekte board til de mindre SUPere, børn og juniorer. Boardet er manøvredygtigt og let at dreje, vejer kun 8,5kg og er derfor også god til børn og juniorer som skal på deres eget board. Gladiator Pro 9.6 kan bruges overalt og er et godt legesygt board i bølgerne.

De 190L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 95kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på kun 8,5kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 9.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Pro 9.6 er en sjov legesyg SUP til de mindre SUPere........

Længde: 9.6 / 292cm

Bredde: 30” / 76.2cm

Tykkelse: 4″ / 10cm 

Vægt: 8,5kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 95kg

Volume: 190L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro coil leash

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: