Gladiator Pro 12'6" x 32" - 2023

Lager: På lager
4.699,00 DKK

GLADIATOR PRO 12.6T SUP, er T for TOURING... Boardet er skabt og designet til touring og fart - den projektilformet næse skærer sig let igennem vandet. Den flade bagende og en talje på 81cm gør boardet stabilt selv i de små choppy bølger. GLADIATOR PRO 12.6T kommer med en carbon mix paddle, ankel leash, taske, finne, rep kit - og som noget nyt en Super turbo dobbelt action sup pumpe for endnu hurtige pumpning. 

Betalings Muligheder

GLADIATOR PRO 12.6T SUP er til touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 81cm på taljen, gør paddleboardet stabilt i vandet.

De 350L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære personer op til imponerende 150kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 11kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 12.6T paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double super action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk med hjul så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator Pro 12.6T paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Længde: 12'6 / 381cm

Bredde: 32" / 81cm

Tykkelse: 5.9" / 15cm

Vægt: 11kg

Konstruktion: Double layer lamineret - Fusion

Paddle: Gladiator Pro carbon skaft / nylon blad - 700gram

Finne sæt up: 1 center finne - race/touring - montering uden værktøj center 

Max anbefalet person: Op til 150kg

Max anbefalet belastning: Op til 220kg

Volume: 350L

Max tryk: 26PSI

Leash: Gladiator Coiled leash

Taske: Gladiator trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro Super dobbelt action pumpe med ekstra cylinder 

Type: Touring og træning

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: