Gladiator Pro 12'6" x 30"

Lager: 1 stk tilbage på lager
3.999,00 DKK
6.499,00 DKK
Du sparer: 2.500,00 DKK

GLADIATOR PRO 12.6 SPORT SUP, er skabt og designet til touring og fart - den projektilformet næse skærer sig let igennem vandet - Gladiator 12.6 Sport er den hurtigste SUP i Gladiator Pro serien. De 330 volume liter, samt den flade bagende gør boardet stabilt selv i de små choppy bølger. GLADIATOR PRO serien er til 2020 sæsonen gjort 0,5kg lettere, og kan nu holde et imponerende tryk på hele 26psi som giver et ultra fast board og god performance. 

Betalings Muligheder

GLADIATOR PRO 12.6 SUP er til touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 76cm på taljen, gør paddleboardet super hurtigt i vandet.

De 330L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 150kg

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator Pro 12.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk, justerbar carbon mix paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator Pro 12.6 paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 30″ / 76cm

Tykkelse: 6″ / 15cm 

Vægt: 11kg

Finne sæt: 1 race center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 150kg

Volume: 330L

Max tryk: 26PSI

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Trolley taske på hjul

Taske: Trolley taske på hjul

Pumpe: Dobbelt action 

Type: Fart, touring, træning og race

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: