Gladiator Pro 11'6" x 34" - 2023

Lager: Ikke på lager
4.499,00 DKK

Gladiator Pro 11'6" x 34" er en sporty og stabil SUP der er skabt til touring og performance. Den projektil formet næse og flade bagende skærer sig let igennem vandet. De 86cm på taljen giver et ultra stabilt SUP board, så er du til kontrol, touring og performance, så er Gladiator Pro 11.6 det rigtige valg.....

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 11.6 er en optimal krydsning imellem et allround og et touring/race SUP. En spids næse og en flad bagende sikrer fart. En volume liter på 330 sikrer en superb opdrift og kan bære SUPere i den tunge ende. Er du til performance, træning og fart, kombineret med hygge, leg og touring, så er Gladiator 11.6 dit nye paddleboard.

De 330L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 10,5kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 11.6 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

11.6 Pro SUP er super hurtig, men super stabil og let at opbevare og transportere.....

Længde: 11'6" / 350cm

Bredde: 34" / 86,3cm

Tykkelse: 5.9" / 15cm

Vægt: 10,5kg

Konstruktion: Double layer lamineret - Fusion

Paddle: Gladiator Pro carbon skaft / nylon blad - 700gram

Finne sæt up: 1 center finne - race/touring - montering uden værktøj center 

Max anbefalet person: Ingen max vægt

Max anbefalet belastning: Op til 200kg

Volume: 330L

Max tryk: 26PSI

Leash: Gladiator Coiled leash

Taske: Gladiator trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro Super dobbelt action pumpe med ekstra cylinder 

Type: Touring og træning

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: