Gladiator Pro 10'8" x 34"

Lager: På lager
3.719,40 DKK
6.199,00 DKK
Du sparer: 2.479,60 DKK

GLADIATOR PRO 10.8 SUP, er et universal paddleboard til dem der ønsker maksimal stabilitet og komfort. Gladiator 10.8 er ideel til alle former for SUP, kanalen, søen, kysten, leg, yoga og touring. Boardet kan trække personer over 100kg, max belastning er endda helt op til 130kg - så man kan også bruge boardet hvis man ønsker at være flere ombord. Gladiator Pro SUP serien er til 2020 sæsonen gjort 0,5kg lettere så 10.8 SUP nu kun vejer 10,5kg. Samtidig kan de nu holde et imponerende tryk på hele 26psi som giver et ultra stabilt og hårdt paddleboard. Pakken kommer med en lækker paddle i mix carbon, praktisk rygsæk med trolleyhjul, dobbelt virkende pumpe for hurtigere oppustning og ankel leash.

Betalings Muligheder

Gladiator Pro 10.8 SUP er seriens største og mest stabile SUP board - er du nybegynder og skal have et board der dækker bredt - fx touring, yoga og leg på vandet, så er Gladiator Pro 10.8 et sikkert valg. Med sine 296 volume liter, 86cm bredde får du et ultra stabilt paddlebord på kun 10,5kg.

Med et imponerende tryk op til hele 26psi er du sikret et ultra stabilt og hårdt paddleboard. 

Gladiator serien er lavet i MSL teknologien (Monocoque Structual Laminated) som er en fremgangsmåde hvor man varme laminerer lagene, det giver et fastere og stivere board ved lavere tryk, samt et board der bliver i facon - uden bobler og krøller i boardets limninger. Ved MSL opnår man letvægts fordelen som i et single layer board, det stærke og faste som i et dobbelt layer board - MSL er fremtidens SUP board. 

Gladiator Pro 10.8 har bungee-systemer foran til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator Pro 10.8 SUP paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk på hjul, justerbar letvægst paddle i carbon/glasfiber mix, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash som sikrer boardet bliver hos dig hvis uheldet er ude. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Gladiator Pro 10.8 er en lækker allround SUP der dækker bredt........

Længde: 10´8" / 329cm

Bredde: 34" / 86cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Konstruktion: 2-lags på top/bund + ekstra 2-lag på siderne

Finne sæt: Justerbar center finne.   

Anbefalet belastning: Op til 130 kg

Volume: 296L

Max tryk: 26PSI

SUP vægt: 10,5kg

Type: All round, touring, kysten, kanalen, søen, Yoga og leg, 

Husk at vægte sikkerhed på vandet højt, se derfor vores udvalg i ankel leash og flyde veste.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: