Gladiator Origin 12'6 x 30" S - 2023

Lager: 1 stk tilbage på lager
4.699,00 DKK

Denne pakke kommer uden padle.

Gladiator Origin 12'6S SUP, denne model er med sin bredde på 30"/76cm den hurtigste af de 3 Gladiator Origin 12.6 modeller - designet til touring. En flad spids næse skærer sig let igennem vandet og de små choppy bølger. Er du til længere ture - ja så er Gladiator 12.6 noget for dig. Gladiator Origin er dobbelt layer SUP board, med en lav vægt på kun 10kg - og kan holde et tryk på imponerende 26psi..

 

Betalings Muligheder

Gladiator Origin 12.6 S SUP er til touring og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 76cm på taljen, gør paddleboardet stabilt i vandet.

De 330L volume kan pustes op til 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære personer op til 120kg - og lastet op til 200kg. 

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator 12.6S paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Længde: 12'6 / 384cm

Bredde: 30″ / 76cm

Tykkelse: 5.9'' / 15cm

Vægt: 10kg

Konstruktion: Dobbelt layer Fusion

Rails: Xstrong Double Rail Edge

Finne sæt up: 1 race center finne - montering uden værktøj center 

Max anbefalet person: Op til 120kg

Max anbefalet belastning: Op til 200kg

Volume: 330L

Max tryk: 26PSI

Leash: Gladiator Coiled leash

Taske: Gladiator rygsæk med skulderstropper

Pumpe: Gladiator dobbelt action pumpe 

Type: Touring, træning og race

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer