Gladiator Light 12'6 x 30"

Lager: På lager
3.699,00 DKK

GLADIATOR LT 12.6S SUP, er S for SPORT. Denne model er med sin bredde på 30"/76cm den hurtigste af de 2 Gladiator LT 12.6 modeller - designet til race, touring og fart. En hævet spids næse skærer sig let igennem vandet og de små choppy bølger. Er du til længere ture og har et behov for at komme først, ja så er Gladiator 12.6 noget for dig.

2021 sæsonen er alle Gladiator LT boards blevet opdateret, de er nu dobbelt layer med samme lave vægt og 12.6S SUP vejer stadig kun 10kg - og kan holde et tryk på imponerende 20psi...

 

Betalings Muligheder

Gladiator LT 12.6S SUP er til race, touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 76cm på taljen, gør paddleboardet stabilt i vandet.

De 330L volume kan pustes op til imponerende 20PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 110kg

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator LT 12.6S paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator 12.6S paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Nyt til 2021: Hele Gladiator LT kollektionen er lavet dobbelt layer, så de er ekstra stærke, samtidig er der kommet håndtag i snuden af alle board så de er lettere at transportere.

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 30″ / 76cm

Tykkelse: 6″ / 15cm

Type:  Fart, touring, træning og race

Konstruktion: Dobbelt layer

Max tryk: 20psi

Volume liter: 330L

Anbefalet belastning: Op til 110kg

Vægt: 10kg

Paddle: Gladiator aluminiums 3pcs paddle  (opgradering mulig)

- Vægt: ca 1000g

- Skaft: 100% aluminium

- Hoved: 100% plastik

- T-grip: Plastik

- Længde: 180-220cm

Pumpe: Gladiator dobbelt action 

Taske: Incl Gladiator rygsæk med skulderstropper

Ankel leash: Incl Gladiator coil leash

Finne sæt:  Justerbar center finne i US box   

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: