Gladiator Pro Design 12'6" x 32"

Lager: 1 stk tilbage på lager
3.999,00 DKK
6.499,00 DKK
Du sparer: 2.500,00 DKK

Gladiator Pro Design 12.6T SUP, er T for TOURING... Boardet er skabt og designet til touring og fart - den projektilformet næse skærer sig let igennem vandet. Den flade bagende og en talje på 82cm gør boardet stabilt selv i de små choppy bølger. Gladiator Pro Design 12.6T kommer med en carbon mix paddle, ankel leash, taske, finne, rep kit - og som noget nyt en turbo  dobbelt action sup pumpe for endnu hurtige pumpning. 

Betalings Muligheder

Gladiator Pro Design 12.6T SUP er til touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 81cm på taljen, gør paddleboardet stabilt i vandet.

De 350L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til imponerende 150kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på 12kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 12.6T paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator Pro 12.6T paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 32″ / 81cm

Tykkelse: 6″ / 15cm

Vægt: 12kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 race center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 150kg

Volume: 350L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro trolley taske på hjul

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: