Jobe Ventura 10.6 x 32”

Lager: 2 stk tilbage på lager
8.509,00 DKK

JOBE BAMBO Ventura 10.6 SUP er inspireret og designet til naturen, ud over at være et fantastisk paddleboard er det også super flot med det naturlige bambus finner. JOBE Ventura er et komplet all-round board til dine yndlings SUP spots, det er den sjove dreng i klassen til en tur på søen eller ved kysten, på kanalen i byen, eller vil du prøve kræfter med leg i bølgerne - så er JOBE Ventura 10.6 BAMBOO SUP det rigtige valg.

Betalings Muligheder

JOBE BAMBOO SUPs er naturinspirerede og innovative paddleboards, med et ekstra stort - og ultra blødt - skridsikkert EVA deckpad, er du sikret fuld komfort på dine SUP ture.

På undersiden af boardet er integrerede kanaler for højere fart, kontrol og stabilitet - de 2 kanaler er markeret op i en lys grøn tone som går igen på flere detaljer på SUP boardet. SUP boardet er alsidig og super stabilt, og kan bære op til 110kg og har bagage stropper til accessories eller en drybag.

Rocker i front giver fuld manøvre muligheder og kontrol. Med US finboks kan du let finde og montere den tool-less FCS finne, til din egen personlige indstilling - helt uden brug af værktøj. JOBE's hyper lækre 9ft coiled ankel leash sikrer at du altid er i kontakt med dit paddleboard, i kassen med JOBE BAMBOO Ventura 10.6 SUP er også 2 rail savers så du kan beskytte siderne for slag med paddlen mm.

JOBE Ventura kommer med et Go-pro glug i fronten af boardet, så kan du tage billeder og dele dit SUP eventyr med vennerne.

Længde: 10´6" / 320cm

Bredde: 32" / 81,3cm

Tykkelse: 5" / 12,5cm

Finne sæt: 9" tool less FCS finne

Finne box: US - justerbar til din egen favorit position 

Board volumen: 190L

Rocker: Nose Rocker: 6 3/4', Tail Rocker: 2 15/16'

Ankel leash: incl JOBE coil 9ft leash

Anbefalet belastning: Op til 110 kg

SUP vægt: 12,9 kg

Konstruktion top/bund: Bambus finer, 2 x glasfiber

Konstruktion sider: 4 x glasfiber, samt integreret epoxy coating og maling i et - højere holdbarhed 

Core: Letvægt EPS skum (20kg / m3) og 3mm træ stringer  

Type: All round, touring, kysten, søen, kanalen, småbølger, med børn, familien

Rail saver: 2 stk inkluderet

Go-pro plug-in: Ja

Overtryks ventil: Ja - automatisk

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: