GLADIATOR KIDS 11.6

Lager: 2 stk tilbage på lager
2.399,40 DKK
3.999,00 DKK
Du sparer: 1.599,60 DKK

Gladiator Kids 11’6 SUP board er et hurtigt junior SUP board, super vel balanceret, manøvredygtigt og ideel til fart og touring. Gladiator 11’6 paddleboard en ægte junior racer op til 80 kg.

Betalings Muligheder

Gladiator 11’6 SUP board er til de yngste der også gerne vil med på tur - også af de længere slags. Den spidse næse og den flade ende gør boardet ekstra hurtigt, så er der god chance for at de yngste kan følge med. Boardet er designet og konstrueret til børn og juniorer, det er smallere, tyndere og lettere, ja selv paddlen er kortere og mindre for at få størst muligt succes...

Gladiator 11.6 junior paddleboard er lavet i Gladiators velkendte gode og stærke high-tech kvalitet der holder år efter år. Dette børne SUP board på 190 volume liter vejer blot 8kg og kan holde et super stærkt tryk på hele 26psi - det giver optimale forhold til fart og touring.

Under fødderne er der et stort blødt EVA deck pad, med masser af plads at boltre sig på, og et godt stabilt fodfæste. Bagerst er der en "step-pad" så man kan øve sig i "step-back-turns". Håndtag i board center for let transport, og en let monteret single finne. 

Gladiator Kids 11.6 SUP board pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med Gladiator Kids 11.6 board, kan de yngste også komme med på touring...

Længde: 11'6" / 350cm

Bredde: 25” / 64cm

Tykkelse: 5″ / 12,5cm

Type: Touring, fart, all round, kysten, kanalen, søen og leg, 

Konstruktion: Single layer

Max tryk: 26psi

Board volumen: 190L 

Anbefalet belastning: Op til 80kg

Vægt: 8kg

Paddle: Gladiator kids aluminiums 3pcs paddle  (opgradering mulig)

Pumpe: Gladiator dobbelt action 

Taske: Incl Gladiator rygsæk med skulderstropper

Ankel leash: Incl Gladiator coil leash

Finne sæt:  Justerbar center finne   

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: