GLADIATOR KIDS 10.6

Lager: 1 stk tilbage på lager
2.279,40 DKK
3.799,00 DKK
Du sparer: 1.519,60 DKK

Gladiator Kids 10'6 SUP er designet til de yngste der ønsker et paddleboard med fart, men som samtidig er manøvredygtigt. Denne nye model er lavet i legesyge farver, og kan bære børn og juniorer op til 70kg.

Betalings Muligheder

10.6 børne paddleboardet er designet til børn der er til touring og fart, det er derfor mindre og lettere end et traditionelt 10.6 voksent board. Gladiator 10.6 junior paddleboard er smallere, tyndere og lettere - så har de yngste større chance for at få succes med et SUP board. Paddlen er også special designet, så den er kortere og med et mindre hoved, så man bedre kan håndtere den.

Gladiator 10.6 paddleboard er lavet i Gladiators velkendte gode og stærke high-tech kvalitet der holder år efter år. Dette børne SUP board på 170 volume liter vejer blot 7kg og kan holde et imponerende stærkt tryk på hele 26psi.

Under fødderne er der et stort blødt EVA deck pad, med masser af plads at boltre sig på, og et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport, og en let monteret single finne.  

Gladiator Kids 10.6 SUP board pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med Gladiator Kids 10.6 SUP board, får de mindste mest ud af turen på eget board...

Længde: 10.6" / 323cm

Bredde: 24” / 71cm

Tykkelse: 4″ / 10cm

Type: Touring, all round, kysten, kanalen, søen og leg, 

Konstruktion: Dobbelt layer

Max tryk: 26psi

Board volumen: 160L 

Anbefalet belastning: Op til 70kg

Vægt: 7kg

Paddle: Gladiator kids aluminiums 3pcs paddle  (opgradering mulig)

Pumpe: Gladiator dobbelt action 

Taske: Incl Gladiator rygsæk med skulderstropper

Ankel leash: Incl Gladiator coil leash

Finne sæt:  Slide-in finne

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: