JOBE YARRA 10.6 WOMEN

4.999,00 DKK
6.499,00 DKK
Du sparer: 1.500,00 DKK

JOBE YARRA 10.6 SUP er den perfekte oppustelige SUP, super tilgivende, opdateret rund front og ende, som sikrer optimal manøvredygtighed og gør den til en af de sjoveste paddleboards på vandet. Samtidig er den super stabil qua sin bredde – den ultimative cruiser til kysten, søen og kanalen……

Betalings Muligheder
JOBE YARRA 10.6 SUP er kundernes favorit, et top sælgende board på grund af sin allround egenskaber, både begyndere, familier og SUP fanatikere har kastet kærligheden på Jobe Yarra.
Jobe Yarra har den rigtige tykkelse på 6”/15cm og hele 310 volume liter, hvilket giver mere opdrift og fart i vandet. Snuden på boardet er vinklet så boardet er ultra manøvredygtigt. Jobe Yarra er lavet med Heat Bonded Technology, flere lag, kvalitet og sikkerhed så dit board er ekstra stærkt og holder længere.

SUP boardet er spækket til med lækre detaljer, bungee-systemer for og bag til medbragt baggage, håndtag i board center,så du kan fæstne din paddle, samt D-ringe i begge ender af boardet så du kan fæstne dit board fast. På toppen ligger et ultra blødt og ekslusivt 5mm EVA pad, udover at være flot og lækkert - også får vandet til at løbe af, så boardet hele tiden er let. 

JOBE YARRA 10.6 paddleboard kommer som en samlet pakke, så har du hvad du skal bruge for at komme igang. Paddlen er justerbar og sammenklappelig i 3 dele, har et stærkt aluminiums skafte og et hoved i hårdt nylon. Ankel leashen er Jobe´s kendte coil leash som med sin teleskob line hele tiden ligger sig oppe på boardet når du paddler. Leashen er med det blødeste neoprene, let at spænde om din ankel og med en praktiske lille mønt/nøgle lomme. Pumpen er med dobbelt aktion funktion, så pumpes boardet hurtigere op til ønsket tryk og du kan bruge mere tid på vandet. Alt kan pakkes ned i den special designede og vandtætte rygsæk, sikres at du ikke får vand unødvendige steder. Opbevar eller tag den med i bilens begagerum, check den ind på flyet, bag på cyklen, i bussen, i metroen eller blot på ryggen ned til dit favorit SUP sted.

JOBE YARRA 10.6 SUP er super sjov, let at håndtere, ultra stabil og kan bruges af alle…

Længde: 10'6" / 320cm

Bredde: 32" / 81,3cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8” tool less single finne 

Board volumen: 310L

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 11kg 

Ventil: Original Halkey Roberts

Ankel leash: Incl JOBE 3.04m coil leash

Rygsæk: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Konstruktion: Dobbelt layer - letvægts heat bonded konstruktion

Max tryk: 20psi

Type: Cruising, touring, fitness, yoga, bølger, med på ferien

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: