Fra: JOBE

JOBE NEVA 12.6 (Board+leash+rep kit)

5.569,00 DKK
6.099,00 DKK
Du sparer: 530,00 DKK

JOBE NEVA 12,6” SUP er den ultimative RACE og TOURING SUP. Med sin lange smalle form, sin spidse næse og flade ende, skærer den sig let og ubesværet igennem vandet med et minimum af modstand, så er man til fart og opdagelse kan JOBE NEVA 12.6 SUP klart anbefales.

JOBE laver paddle boards i en liga for sig, her er tale om et paddle board hvor der ikke er gået på kompromis - NOGEN steder! Kvaliteterne er unikke og Neva 12.6 SUP race/touring board er til en sindsyg skarp pris.

381cm lang (12.66), 15cm tyk (6") og knap 79cm bred (31") men en imponerende lav vægt på blot 8,5kg gør JOBE Neva til en af markedets letteste paddle boards i sin klasse. De 324L volume sikrer maximal opdrift, så boardet ligger rigtigt på, og ikke i vandet. Boardet er hurtigt fri af vandet så du kan holde en stabil god fart qua en nose rocker på 9" og en tail rocker på 0" - JOBE har gjort sit hjemmearbejde og blot fået dette board til at ligge rigtigt.

SUP boardet er spækket til med lækre detaljer, bungee-systemer for og bag til medbragt baggage, håndtag i board center,så du kan fæstne din paddle, samt D-ringe i begge ender af boardet så du kan fæstne dit board fast. På toppen ligger et ultra blødt og ekslusivt 5mm EVA pad, udover at være flot og lækkert - også får vandet til at løbe af, så boardet hele tiden er let. 

I denne JOBE NEVA SUP pakke medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  I pakken er også JOBE rep kit med lim, lapper og ventil nøgle.

NEVA 12,6 - det ultimative race og touring paddleboard.... 

Længde: 12´6" / 381cm

Bredde: 30" / 76,20cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8" tool less aftagelig finne

Board volumen: 320L

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 9,1kg 

Konstruktion: Dobbelt layer - Heat bonded teknologi drop-stich

Max tryk: 20psi

Type: Race, touring, crusing, kysten, med børn

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: