JOBE DUNA 11.6 2020

Lager: På lager
4.999,00 DKK
6.999,00 DKK
Du sparer: 2.000,00 DKK

JOBE DUNA 11.6 SUP - kort og godt - et ultra imponerende og fuldstændig outstanding godt paddle board.........BUM.....

Læs blot her: Sølle 9,3kg, dobbelt layer paddleboard, 20PSI tryk, glasfiber paddle, dobbelt action pumpe, ankel leash og vandtæt taske - det er JOBE DUNA 11.6....

Betalings Muligheder

JOBE laver paddle boards i en liga for sig, her er tale om et paddle board hvor der ikke er gået på kompromis - NOGEN steder! Kvaliteterne er unikke og DUNA 11.6 SUP er smadret til med lækre detaljer - til en sindsyg skarp pris.

350cm lang (11´6"), 15cm tyk (6") og knap 79cm bred (31") men en imponerende lav vægt på blot 9,3kg gør JOBE DUNA til en af markedets letteste paddle boards i sin klasse. De 324L volume sikrer maximal opdrift, så boardet ligger rigtigt på, og ikke i vandet. Boardet er hurtigt fri af vandet så du kan holde en stabil god fart qua en nose rocker på 9" og en tail rocker på 0" - JOBE har gjort sit hjemmearbejde og blot fået dette board til at ligge rigtigt.

JOBE DUNA kommer med den populære Freedom glasfiber paddle. Let at justere fra 169 - 205cm med "Pin hole click" systemet, vægt på 940g, komfortabelt T-grip. Skaftet er i stærkt glasfiber og hovedet i stift plastik.

Ovenpå denne 11.6 SUP, er lagt et super blødt og luksuriøst 5mm EVA skum pad. I centeret af boardet er placeret et praktisk håndtag der er pakket ind i lækkert neopren. Ved håndtaget er placeret en paddle stroppe, så kan du nemt monterer din paddle på boardet når du skal bære det de sidste meter til vandet eller skal have et hvil på din SUP tur.

I DUNA SUP pakken medfølger en ankel leash, en sikkerhedsline som sikrer du er i konstant forbindelse med dit board - sikkerhed først. JOBE coil ankel leash er lavet som en praktisk spiral, så ligger linen ikke i vandet men på boardet.  

Dobbelt aktion pumpe som virker både i træk og tryk funktionen, når modstanden bliver for hård slår man pumpen over på "single use" og pumper sit SUP board til det ønskede tryk.

JOBE DUNA 11.6 paddle board kommer med den originale og kvalitets ventil fra Halkey Roberts, en flot center finne som let monteres i boardets US fin boks uden brug af værktøj. En flot og pragtisk vandtæt rygsæk, så er du sikret opbevaring af din bagage på din SUP tur. Når du er færdig på din vandet, pakker du dit paddle board og accessories sammen i den vandtætte rygsæk, så er du sikker på ikke at få vand ud på uønskede steder som fx bilens bagagerum..

JOBE DUNA 11.6 SUP er et outstanding godt valg du aldrig bliver træt af….

Længde: 11´6" / 350cm

Bredde: 31" / 78,75cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8" tool less aftagelig finne

Board volumen: 324L

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 9,3kg 

Konstruktion: Dobbelt layer  - Heat bonded teknologi drop-stich

Max tryk: 20psi

Type: All round, touring, crusing, kysten, med børn, med på rejsen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

29/07/2020

Bruger det på stille vand, men også i 10 sekundmeter og sjove bølger. Super allround board.

Tilføj anmeldelse: