GLADIATOR PRO 11.0 TOUR

3.999,00 DKK
5.599,00 DKK
Du sparer: 1.600,00 DKK

En spændende nyhed i Gladiator Pro familien er 11.0 Pro SUP board. En sporty SUP der med sin projektil formet næse og smalle krop, skærer sig let igennem vandet. Er du til fart og performance, men stadig ønsker et manøvredygtigt paddleboard, så er Gladiator Pro 11.0 et rigtigt godt valg.....

Gladiator Pro 11.0 SUP er denne sæsons nyhed i Gladiator Pro serien, en optimal krydsning imellem et allround og et race SUP. En spids næse og en slank krop sikrer fart, imens den flade ende sørger for høj stabilitet på de 250 volume liter. Så du til performance og træning, men gider ikke slæbe rundt på de længere og tungere race SUPs, så kunne Gladiator 11.0 på kun 10,5kg være dit nye paddleboard.

Gladiator serien er lavet i MSL teknologien (Monocoque Structual Laminated) som er en fremgangsmåde hvor man varme laminerer lagene, det giver et fastere og stivere board ved lavere tryk, samt et board der bliver i facon - uden bobler og krøller i boardets limninger. Ved MSL opnår man letvægts fordelen som i et single layer board, det stærke og faste som i et dobbelt layer board - MSL er fremtidens SUP board. 

Gladiator Pro 11.0 SUP har bungee-systemer foran til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator Pro 11.0 supboard pakken kommer med en special designet rygsæk på hjul, justerbar letvægst paddle i carbon/glasfiber mix, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash som sikrer boardet bliver hos dig hvis uheldet er ude. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

11.0 Pro SUP er super hurtig, men super stabil og let at opbevare og  transportere.....

Længde: 11´0" / 330cm

Bredde: 30" / 76cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Finne sæt: 2 faste og en justerbar center finne.   

Volume: 250L

Anbefalet belastning: Op til 90kg

SUP vægt: 10.5kg

Ankel leash: Incl Gladiator Pro leash

Rygsæk: Incl trolley taske på hjul og skulderstropper

Konstruktion: MSL dropstich, dobbelt layer

Max tryk: 26PSI

Type: Cruise, fart, touring, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: