GLADIATOR PRO 10.4 - 2021

Lager: Produktet vil være på lager 15/12/2020
3.999,00 DKK
4.499,00 DKK
Du sparer: 500,00 DKK

GLADIATOR PRO 10.4 SUP board, er et paddleboard til de lettere personer og kan med sine lave vægt på kun 9kg let pustes op og bæres. Brug Gladiator Pro 10.4 SUP'en på fladt vand i søen eller kanalen, er du legesyg og til mere sjov, så udforsk de små bølger ved kysten Gladiator 10.4 pakken indeholder alt det du skal bruge for at komme i gang, sikkerhedsline, taske på hjul, dobbelt action pumpe og en lækker letvægts paddle i carbon mix. 

 

Betalings Muligheder

Gladiator 10.4 SUP er den mest legesyge SUP i Gladiator kollektionen, den er udviklet til de lette SUPere og kan bære op til 90kg. De 200L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der også kan fange småbølger.

Gladiator serien er lavet i MSL teknologien (Monocoque Structual Laminated) som er en fremgangsmåde hvor man varme laminerer lagene, det giver et fastere og stivere board ved lavere tryk, samt et board der bliver i facon - uden bobler og krøller i boardets limninger. Ved MSL opnår man letvægts fordelen som i et single layer board, det stærke og faste som i et dobbelt layer board - MSL er fremtidens SUP board. 

Gladiator 10.4 har bungee-systemer foran til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator Pro 10.4 paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk på hjul, justerbar letvægst paddle i carbon mix, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash som sikrer boardet bliver hos dig hvis uheldet er ude. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Denne 10.4 SUP er super sjov, let at håndtere og manøvrere, ideel til lette SUPere.....

Længde: 10´4" / 317cm

Bredde: 31" / 79cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Finne sæt: 1 justerbar center finne.   

Volume: 200L

Anbefalet belastning: Op til 95kg

SUP vægt: 9kg

Ankel leash: Incl leash

Rygsæk: Incl trolley taske på hjul og skulderstropper

Konstruktion: MSL dropstich, dobbelt layer

Max tryk: 26PSI

Type: Kysten, kanalen, søen, små bølger, med på rejsen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: