JOBE LENA 10.6 YOGA

5.299,00 DKK
6.999,00 DKK
Du sparer: 1.700,00 DKK

Yogi eller yogini, yoga er om at finde balancen, der er på denne yoga SUP tænkt på det hele så du i ro og mag kan udøve dine favorit yoga øvelser. På JOBE LENA 10.6 YOGA SUP er alle detaljer på plads, så find din indre chakra og få en perfekt yoga stund….

Betalings Muligheder

Nøgle ordet på denne Jobe Lena 10.6 yoga er stabilitet, med flad tail og 322 volume L sikres et ultra stabilt yoga SUP board - designet til performance.

Paddle holder på siden af boardet holder styr på paddlen, bagage stropper holder styr på den vandtætte rygsæk og pumpe. Jobe yoga paddleboard er desuden beklædt med et ekstra stort lækkert 5mm EVA pad som sikrer et superb underlag med ekstra plads til udfoldelse.

Jobe 10.6 yoga SUP pakken kommer med en special designet rygsæk i flot feminin farve, juster og flydebar glasfiber paddle og pumpe i flotte farver. Lækker coil ankel leash som sikrer dit bord ikke driver væk på vandet – beklædt med det blødeste og lækreste neopren. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Jobe lena yoga SUP er designet til performance.

Længde: 10'6" / 320cm

Bredde: 33" / 83,8cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8” tool less single finne 

Board volumen: 322L

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 12kg 

Ventil: Original Halkey Roberts

Ankel leash: Incl coil leash

Rygsæk: Incl Jobe vandtæt SUP rygsæk

Konstruktion: Dobbelt layer  - Heat bonded teknologi drop-stich

Max tryk: 20psi

Type: Yoga, fitness, småture, kanalen, leg

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: