JOBE NEVA 12.6

Lager: Kun få stk. tilbage
4.874,35 DKK
7.499,00 DKK
Du sparer: 2.624,65 DKK

JOBE NEVA 12,6” SUP er den ultimative RACE og TOURING SUP. Med sin lange smalle form, sin spidse næse og flade ende, skærer den sig let og ubesværet igennem vandet med et minimum af modstand, så er man til touring og opdagelse kan JOBE NEVA 12.6 SUP klart anbefales - selv for begyndere og let øvede...

Betalings Muligheder

JOBE laver paddle boards i en liga for sig, her er tale om et paddle board hvor der ikke er gået på kompromis - NOGEN steder! Kvaliteterne er unikke og Neva 12.6 SUP race/touring board er til en sindsyg skarp pris.

381cm lang (12.66), 15cm tyk (6") og knap 79cm bred (31") men en imponerende lav vægt på blot 8,5kg gør JOBE Neva til en af markedets letteste paddle boards i sin klasse. De 324L volume sikrer maximal opdrift, så boardet ligger rigtigt på, og ikke i vandet. Boardet er hurtigt fri af vandet så du kan holde en stabil god fart qua en nose rocker på 9" og en tail rocker på 0" - JOBE har gjort sit hjemmearbejde og blot fået dette board til at ligge rigtigt.

SUP boardet er spækket til med lækre detaljer, bungee-systemer for og bag til medbragt baggage, håndtag i board center,så du kan fæstne din paddle, samt D-ringe i begge ender af boardet så du kan fæstne dit board fast. På toppen ligger et ultra blødt og ekslusivt 5mm EVA pad, udover at være flot og lækkert - også får vandet til at løbe af, så boardet hele tiden er let. 

Jobe Neva 12.6 SUP board kommer som en samlet pakke, så har du hvad du skal bruge for at komme igang. Paddlen er justerbar og sammenklappelig i 3 dele, har et stærkt og let glasfiber skafte og et hoved i fast plastik. Ankel leashen er Jobe´s kendte coil leash som med sin teleskob line hele tiden ligger sig oppe på boardet når du paddler. Leashen er med det blødeste neoprene, let at spænde om din ankel og med en praktiske lille mønt/nøgle lomme. Pumpen er med dobbelt aktion funktion, så pumpes boardet hurtigere op til ønsket tryk og du kan bruge mere tid på vandet. Alt kan pakkes ned i den special designede og vandtætte rygsæk, sikres at du ikke får vand unødvendige steder. Opbevar eller tag den med i bilens begagerum, check den ind på flyet, bag på cyklen, i bussen, i metroen eller blot på ryggen ned til dit favorit SUP sted.

NEVA 12,6 - det ultimative race og touring paddleboard.... 

Længde: 12´6" / 381cm

Bredde: 30" / 76,20cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8" tool less aftagelig finne

Board volumen: 320L

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 9,1kg 

Konstruktion: Dobbelt layer - Heat bonded teknologi drop-stich

Max tryk: 20psi

Type: Race, touring, crusing, kysten, med børn

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: