Fra: JOBE

JOBE NEVA 12.6

6.999,00 DKK

JOBE NEVA 12,6” SUP er den ultimative RACE og TOURING SUP. Med sin lange smalle form, sin spidse næse og flade ende, skærer den sig let og ubesværet igennem vandet med et minimum af modstand, så er man til fart og opdagelse kan JOBE NEVA 12,6” SUP klart anbefales.

12,6” NEVA SUP kommer med en justerbar 8” single nylon center finne som, resten af designet, er skabt til fart med sin minimale vandmodstand. Selvom denne SUP er 12,6” lang er den stadig ultra let at bære, med sine kun 9,5kg kan du let transportere den til dit yndlings sted og starte din næste SUP tur.….

Bungee-systemer for og bag er til medbragt baggage, eller til opbevaring af den medfølgende vandtætte rygsæk. Håndtag i board center, med det suverænt blødeste og komfortable neoprene på markedet. Paddle strop så du kan fastgøre din paddle samt 5mm eksklusiv EVA pad på toppen….

NEVA 12,6” SUP pakken kommer med en vandtæt rygsæk, juster og flydebar paddle og kraftig pumpe i matchende farver. Lækker coil ankel leash som sikrer dit bord ikke driver væk på vandet – beklædt med det blødeste og lækreste neopren. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det let kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, på cyklen, i bussen, i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

NEVA 12,6 - det ultimative race og touring paddleboard.... 

Længde: 12´6" / 381cm

Bredde: 30" / 76,20cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Finne sæt: 8" tool less aftagelig finne

Board volumen: 320L

Rocker: Nose 9', Tail Rocker: 0'

Anbefalet belastning: Op til 120 kg

SUP vægt: 9,1kg 

Konstruktion: Dobbelt layer - Heat bonded teknologi drop-stich

Max tryk: 20psi

Type: Race, touring, crusing, kysten, med børn

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

JOBE´s oppustelige SUPs er lavet med de nyeste teknologier, "Heat bonded technology" er blandt andet en metode hvor man laminerer de dobbelte lag under meget kontrollerede forhold, herved opnår man en perfekt form, et flot udseende og et ultra stærkt board med en vægt der er ca 2kg under et traditionelt dobbelt layer board. Med denne teknologi bruger man et minimum af lim som samtidigt er godt for miljøet.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: