JOBE VIZELA 9.4 SUP

Lager: Leveringstid er 5-6 dag(e).
7.499,00 DKK

Er du til SUP surf og på jagt efter de perfekte bølger, så er JOBE BAMBOO 9.4 SUP din ideelle følgesvend. Med sin lave vægt, store volume og specielle opbygning, får du et SUP board der er skabt til at fange bølger…..

Betalings Muligheder

Denne BAMBOO 9.4 SUP er den mindste bambus SUP i kollektion – med sine kun 11kg og ekstra volume og vægt i nose, sikres de perfekte egenskaber til kystens bølger og brus.

Bagerst på JOBE BAMBOO 9,4” SUP er der kick tail og den runde tail sikrer speed i bunden af bølgerne. Udover at være det perfekte bølge board er BAMBOO 9,4 også sjov på fladt vand pga en volume på 150L.

JOBE BAMBOO 9,4 har GOPRO plug i fronten til optagelser i det vilde vand, 5mm lækkert EVA pad og et dybt håndtag i center så det er let at transportere.

Som alle andre hardshells SUP i JOBEs SUP kollektion, er 9,4” håndlavet og bygget i de lækreste og letteste materialer og hele 4 lag glasfiber som gør JOBE BAMBOO SUPs ekstra stærke.

JOBE BAMBOO 9,4” SUP bliver leveret med railsaver tape så du kan beskytte siderne på din BAMBOO SUP, samt 10” straight ankel leash så din SUP ikke går nogen steder uden dig.


Længde: 9'4"

Bredde: 32"

Tykkelse: 4,5 "

Finne sæt: Honeycomb Fiberglass 6" Center+ Honeycomb Fiberglass 4,5" Side  

Board volumen: 150L

Anbefalet belastning: Op til 100 kg

SUP vægt: 11 kg (fin inkluderet)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: