JOBE PARANA 11.6 PADDLEBOARD

Lager: Leveringstid er 6-8 dag(e).
8.999,00 DKK

JOBE BAMBOO 11,6” SUP er en vaske ægte cruise og touring SUP. BAMBOO 11.6 er skabt til alle forhold, bund stabil og en fantastisk all round SUP der vil give dig masser af gode oplevelser på vandet. JOBE BAMBOO 11,6” SUP er, sammen med JOBE BAMBOO 10,6" SUP,  de mest populære SUP i JOBEs BAMBOO serie….

 

 

 

Betalings Muligheder

JOBE BAMBOO 11.6 SUP er den fødte explorer, hvad enten man er til kanalen, søen eller kysten, så er 11.6 det perfekte valg. Med 3 justerbare finner, vælger man selv sit setup alt efter hvor man vil hen og eget temperament, JOBE BAMBOO 11.6 SUP følger blot med uanset forhold.

Dens fantastiske opbygning, single concave i næsen, double concave i center samt flad tail, gør den meget stabil i vandet og giver hele tiden en følelse af sikkerhed, det er blandt andet derfor at PARANA 11,6” SUP er ekstremt populær og bruges af både nybegyndere og erfarne SUPere…. 

Bungee-systemer for og bag er til medbragt baggage, GOPRO plug i tip så du kan få fantastiske videoer på din tur, samt det lækreste 5 mm EVA pad er blot et par af de lækre detaljer på denne hardshells SUP.

Som alle andre hardshells SUP i JOBEs SUP kollektion, er 11,6” håndlavet og bygget i de lækreste og letteste materialer og hele 4 lag glasfiber som gør JOBE BAMBOO SUPs ekstra stærke.

JOBE PARANA BAMBOO 11.6 SUP bliver leveret med railsaver tape så du kan beskytte siderne på din BAMBOO SUP, samt 11' straight ankel leash så din SUP ikke går nogen steder uden dig.

KLAR TIL CRUISE OG TOURING – JOBE BAMBOO 11,6 SUP ER EN SAND FORNØJELSE AF HAVE MED PÅ TUR….


Længde: 11.6"

Bredde: 31.0"

Tykkelse: 5.0"

Finne sæt: 9" FCS fin - click-in uden værktøj

Board volumen: 203L

Ankel leash: Incl straight 10 ft green 

Anbefalet belastining: Op til 120 kg

SUP vægt: 14,7 kg

 

 

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: