JOBE BAMBOO YOGA 10.6 SUP

Lager: Leveringstid er 6-8 dag(e).
8.999,00 DKK

Yogi eller yogini, yoga er om at finde balancen, der er på denne yoga SUP tænkt på det hele så du i ro og mag kan udøve dine favorit yoga øvelser. På JOBE BAMBOO 10.6 YOGA SUP er alle detaljer på plads, så find din indre chakra og få en perfekt yoga stund….

Betalings Muligheder

Nøgle ordet på denne JOBE BAMBOO 10.6 YOGA SUP er stabilitet, med rund tail får du et ultra stabilt yoga SUP board - designet til performance. Ud over at være et komplet yoga SUP board, er det også godt til et cruise på kanalen, søen eller ved kysten.

Paddle holder på siden af boardet holder styr på paddlen, og bungee stropper bagerst holder styr på medbragt bagage. JOBE BAMBOO 10,6 YOGA SUP er beklædt med et ekstra stort og lækkert 5mm EVA pad, som ud over at være behageligt blødt også sikrer et superb underlag med ekstra plads til udfoldelse. GOPRO plug i tip af boardet så du kan få fantastiske videoer af din yoga træning. Som en ekstra gimmick er der på dette yoga board nedfræst en holder til din medbragte drikkedunk og

Som alle andre hardshells SUP i JOBEs SUP kollektion, er YOGA 10,6” håndlavet og bygget i de lækreste og letteste materialer og hele 4 lag glasfiber som gør JOBE BAMBOO SUPs ekstra stærke.

JOBE BAMBOO 10.6 YOGA SUP bliver leveret med railsaver tape så du kan beskytte siderne på din BAMBOO SUP, samt 10” straight ankel leash i orange så din SUP ikke går nogen steder uden dig.

JOBE BAMBOO 10.6 YOGA SUP er designet til performance.

Længde: 10'6 "

Bredde: 32"

Tykkelse: 5"

Finne sæt: Fiberglass 8" Center Black

Board volumen: 200L

Anbefalet belastning: Op til 110 kg

SUP vægt: 13,5 kg (fin inkluderet)

Fragt afregnes seperat efterfølgende pga store prisforskelle i de forskellige landsdele. Estimat 375kr

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: