JOBE ANGARA 12.6 SUP

Lager: Leveringstid er 6-8 dag(e).
10.999,00 DKK

JOBE BAMBOO 12,6” SUP er  den ultimative RACE og TOURING SUP. Med sin lange smalle form, sin spidse næse og flade ende, skærer den sig let og ubesværet igennem vandet med et minimum af modstand, så er man til race og opdagelse fås det ikke bedre end med JOBE  BAMBOO 12,6” SUP – 1,2,3 – GO……..

Betalings Muligheder

Klar til eventyr – start din rejse her. Denne 12.6 BAMBOO SUP er designet til at ligge forrest når der skal paddles lange distancer. Det lange, slanke design, samt lavere tyngdepunkt gør den til det hurtigste board derude, kombineret med den flade tail giver det stabilitet selv i besværlige forhold.

Den opdaterede JOBE BAMBOO 12,6” SUP er til 2016 sæsonen blevet gjort endnu lettere, med sine kun 12,9kg er det en ægte fuldblods racer, før var den rigtig hurtig – nu ultra hurtig – og endnu lettere at bære. Bungee-systemer for og bag er til medbragt baggage, GOPRO plug i tip så du kan få fantastiske videoer på din tur, samt det lækreste EVA pad er blot et par af de lækre detaljer på denne hardshells SUP.

Som alle andre hardshells SUP i JOBEs SUP kollektion, er 12,6” håndlavet og bygget i de lækreste og letteste materialer og hele 4 lag glasfiber som gør JOBE BAMBOO SUPs ekstra stærke.

JOBE BAMBOO 12.6 SUP bliver leveret med railsaver tape så du kan beskytte siderne på din BAMBOO SUP, samt 10' coiled ankle leash i orange så din SUP ikke går nogen steder uden dig.

READY, SET, GO…..

Længde: 12.6"

Bredde: 29.0"

Tykkelse: 5.5"

Finne sæt: 12” glasfiber race fin

Board volumen: 210L

Anbefalet belastining: Op til 120 kg

SUP vægt: 12,9 kg

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: