GLADIATOR PRO 10.4 - 2021

Lager: Ikke på lager
Pris fra
3.899,00 DKK

GLADIATOR PRO 10.4 SUP board, er et paddleboard til de lettere personer og kan med sine lave vægt på kun 9kg let pustes op og bæres. Brug Gladiator Pro 10.4 SUP'en på fladt vand i søen eller kanalen, er du legesyg og til mere sjov, så udforsk de små bølger ved kysten. Gladiator Pro 10.4 SUP kommer som en komplet pakke der indeholder alt det du skal bruge for at komme i gang, letvægts carbon mix paddle, ankel leash, trolley taske på hjul, dobbelt action pumpe, rep kit og finne.

Betalings Muligheder

Gladiator 10.4 SUP er den mest legesyge SUP i Gladiator kollektionen, den er udviklet til de lette SUPere og kan bære op til 90kg. De 200L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der også kan fange småbølger.

De 200L volume kan pustes op til imponerende 26PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 95kg. Double layer fusion teknologien - med 2 PVC lag - betyder et mindre brug af lim og derfor et lettere SUP board på kun 9kg.

Bungee-systemer foran er eksklusivt forarbejdet og holder styr på dit medbragte baggage.

D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA deck pad med flotte og eksklusive logo detaljer, sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center og bagerst på boardet, for let transport, samt en let monteret single race finne som sikrer god fart og retningsstabilitet i vandet.

Gladiator Pro 10.4 paddelboard pakken kommer med en special designet trolley rygsæk på hjul, justerbar 3pcs carbon mix paddle, double action turbo pumpe for endnu hurtigere oppustning, samt Pro coiled ankel leash med lækkert blødt neoprene.

Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Denne 10.4 SUP er super sjov, let at håndtere og manøvrere, ideel til lette SUPere.....

Længde: 10´4" / 317cm

Bredde: 31" / 79cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Vægt: 9kg

Konstruktion: Double layer Fusion - mindre lim = lavere vægt

Finne sæt: 1 center finne - montering uden værktøj center 

Anbefalet belastning: Op til 95kg

Volume: 200L

Max tryk: 26PSI

Paddle: Gladiator Pro, 3pcs Carbon mix (opgradering mulig)

Leash: Gladiator Pro leash

Taske: Gladiator Pro coil leash

Pumpe: Gladiator Pro dobbelt action turbo pumpe 

Type: Race, touring, fart, cruise, kysten, fjorden, kanalen, søen

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: