GLADIATOR LT 12.6T - 2021

Lager: Ikke på lager
Pris fra
3.399,00 DKK

GLADIATOR LT 12.6T SUP, er T for TOURING. Denne model er med sin bredde på 32"/81.3cm den mest stabile af de 2 Gladiator LT 12.6 modeller - designet til race, touring og fart. En hævet spids næse skærer sig let igennem vandet og de små choppy bølger. Er du til længere ture og har et behov for at komme først, ja så er Gladiator 12.6 noget for dig. De oppustelige LT paddleboards fra Gladiator blevet kraftigt opdateret, de er gjort 35% lettere og 12.6 RACE SUP vejer kun 12kg.

Betalings Muligheder

GLADIATOR LT 12.6T SUP, er til race, touring, fart og performance. Med sin spidse næse kræves der ikke meget for at få boardet i den rigtige fart. Den flade bagende og de 81.3cm på taljen, gør paddleboardet stadig stabilt i vandet.

De 350L volume kan pustes op til imponerende 20PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 120kg

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator 12.6 paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med et Gladiator 12.6 paddleboard kan du opnå fart og muligheden for at komme først…

Længde: 12’6 / 384cm

Bredde: 32” / 81.3cm

Tykkelse: 15cm / 6″

Volume liter: 350L

Vægt: 12kg

Konstruktion: Single layer

Finne sæt: Stor center finne i US fin box

Anbefalet belastning: Op til 120kg

Max tryk: 20psi

Leash: Gladiator coil ankel leash

Paddle: Gladiator 3-pcs alu

Max tryk: Gladiator taske med skulderstropper

Type:  Fart, touring, træning og race

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: