GLADIATOR LT 10.8 - 2020

Lager: På lager
2.804,15 DKK
3.299,00 DKK
Du sparer: 494,85 DKK

GLADIATOR 10'8'' ALL WATER SUP, er et godt og ultra stabilt paddleboard. Søger du et paddleboard med kontrol og overskud til flere personer, eller til den tungere SUP´er, så er Gladiator 10.8 et sikkert valg. Dens bredde og længde giver maksimal komfort og stabilitet, et ideelt SUP board til de fleste forhold som fx touring, yoga og leg på vandet.. Til 2020 sæsonen er de oppustelige paddleboards fra Gladiator blevet kraftigt opdateret, de er gjort 35% lettere og 10.8 All water SUP vejer kun 11kg - og kan holde et tryk på imponerende 20psi...

Betalings Muligheder

Gladiator 10.8 All Water SUP er pakken til hele familien og til alle vand forhold. Er du til leg med børnene og samtidig vil have et paddleboard med stor stabilitet, så er denne 10.8 noget for dig.

De 296L volume kan pustes op til imponerende 20PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 140kg

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator 10.8 paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, double action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Med Gladiator 10.8 har du alle valgmuligheder, sjov alene eller med flere på boardet...

Længde: 10´8" / 329cm

Bredde: 34" / 86cm

Tykkelse: 6" / 15cm

Volume liter: 296L

Vægt: 11kg

Konstruktion: Single layer

Finne sæt: Center finne i US fin box

Anbefalet belastning: Op til 120kg

Max tryk: 20psi

Leash: Gladiator coil ankel leash

Paddle: Gladiator 3-pcs alu

Taske: Gladiator SUP taske med skulderstropper

Type: All round, touring, kysten, kanalen, søen, Yoga og leg

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: