GLADIATOR LT 10.6 - 2021

Lager: Kun få stk. tilbage
Pris fra
3.399,00 DKK

GLADIATOR 10.6 LT SUP er det mest populære og alsidige paddleboard i Gladiator rækken. 10.6 dækker langt de fleste forhold, om det er til søen, kanalen, kysten eller til at fange små bølger, så er Gladiator LT 10.6 et godt valg. Til 2020 sæsonen er de oppustelige paddleboards fra Gladiator blevet kraftigt opdateret, de er gjort endnu lettere så 10.6 lander på imponerende 10kg så du nemt kan transportere eller tage med på ferien.

Betalings Muligheder

Gladiator 10.6 LT SUP er en sjov all round SUP til både søen, kysten og kanalen. De 240L volume kan pustes op til 20PSI, som sikrer et ekstremt fast og hårdt paddleboard der kan bære op til 120kg

Bungee-systemer for er til medbragt baggage, D-ring bagerst til montering af den medfølgende ankel leash. Et blødt og skridsikkert EVA belægning sikrer et godt stabilt fodfæste. Håndtag i board center for let transport og en let monteret single finne som sikrer god fart i vandet.

Gladiator 10.6 paddelboard pakken kommer med en special designet rygsæk, justerbar aluminiums paddle, doubble action højtrykspumpe for hurtig oppustning og ankel leash. Alt kan pakkes ned i den praktisk medfølgende rygsæk så det kan opbevares eller tages med i bilens bagagerum, checkes ind på flyet, bag på cyklen, i bussen i metroen eller blot på ryggen ned til vandet.

Denne 10.6 all round SUP er super sjov, let at håndtere og manøvrere, er super stabil og kan bruges af alle…

Længde: 10´6" / 323cm

Bredde: 32” / 81.3cm

Tykkelse: 4,75" / 12cm

Volume liter: 240L

Vægt: 10kg

Konstruktion: Single layer

Finne sæt: Center finne i US fin box

Anbefalet belastning: Op til 90kg

Max tryk: 20psi

Leash: Gladiator coil ankel leash

Paddle: Gladiator 3-pcs alu

Taske: Gladiator SUP taske med skulderstropper

Type: All round, kysten, kanalen, søen, små bølger, Yoga, med på rejsen, hele familien

Ekstra: Rep kit, lim, lapper og ventil nøgle.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: